رسول چراغ سحر در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه این در حالی که این سازمان هر ماه باید پاسخگوی تعهدات بیمه ای و درمانی خود نسبت به جمعیت پرشمار بازنشستگان و بیمه شدگان باشد، افزود: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این مطالبات مربوط به بخش دولتی و دستگاه های اجرایی و ۱۵۰ میلیارد تومان نیز مربوط به کارفرمایان بخش خصوصی است.
وی اظهارکرد: به منظور پی گیری این مطالبات، تعاملات و نشست های گوناگونی با مدیران دستگاه ها و شرکت ها برگزار شده است، اما برخی از مدیران این مراکز هم چنان نسبت به پرداخت این مطالبات و یا گنجاندن آنها در برنامه های آینده خود اقدامی به عمل نمی آورند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی هر ماه باید پاسخ گوی جمعیت پرشمار مستمری بگیران و بیمه شدگان بابت حقوق و مستمری، خدمات درمانی و تعهداتی مانند بیمه بیکاری، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه ایام بارداری، غرامت دستمزد ایام بیماری و... باشد و پرداخت نشدن این مطالبات، ارایه خدمات به جمعیت زیر پوشش سازمان را با مشکل روبه رو می کند.
چراغ سحر تصریح کرد: اولویت ما همکاری و تعامل با کارفرمایان و دستگاه های اجرایی است و در این زمینه بیشترین همکاری و تعامل را با هر دو بخش داشته ایم و به تناسب میزان بدهی ها، آنها را تا ۳۶ ماه تقسیط می کنیم تا هم بازپرداخت آن برای این واحدها آسان تر باشد و هم سازمان به مطالبات خود برای ارایه خدمات دست یابد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، همچنین علی شهابی نسب، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این نشست گفت: آرای ماده ۵۰ قانون تامین اجتماعی معمولا ناشی از کم توجهی دستگاه های اجرایی و نظارت صحیح نکردن بر قراردادهای پیمانکاری است و باید در این زمینه حساسیت و نظارت بیشتری صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات