یدالله رحمانی با اشاره به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: همه ما بعنوان دولتمردان دولت وفاق در مسیر مشکلات معیشتی و تولید حرکت کنند، برای روند توسعه همه جامعه باید کمک و همکاری کنند و دست همکاری و همیاری به سوی اقشار مختلف دراز می کنم.
وی اظهار کرد: با اشاره به وضعیت ناترازی انرژی اظهار کرد: تا حدودی توانستیم این موضوع را کنترل کنیم و تک تک مردم کمک کنند تا این شرایط را پست سر بگذاریم، انتظار داریم که مردم استان به پویش دو درجه کمتر بپیوندند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یک هزار و ۶۴۳ روستا دارای سکنه داریم که ۷۲۳ روستا از این تعداد بالای ۲۰ خانوار هستند. این استان۲۵ درصد نفت کشور را تولید می کند، دومین استان تولید کننده گاز کشور است و ۱۰ درصد منابع آب را دارد.
رحمانی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ میلیون مترمکعب هنوز می توانیم تخصیص آب داشته باشیم، در زمینه گردشگری جاذبه های خوبی داریم، ۳۰۰ جاذبه گردشگری، داشتن ظرفیت های گردشگری مذهبی و امامزادگان، ۴۷۵ گونه گیاهی در استان کهگیلویه و بویراحمد داریم که ۵۰ گونه منحصر به این استان هستند.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد وسعت استان جنگل و مرتع است که از این میزان ۵۶ درصد وسعت استان کهگیلویه و بویراحمد جنگل هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از تولید ناخالص داخلی ۶ دهم درصد است که با وجود این سرمایه گذاریهای صورت گرفته از سوی دولتها و نظام اما عمق محرومیت زیاد بود و شرایط توپوگرافی این استان طوری است که با این وضعیت مواجهیم بطوریکه شاید ۱۰ درصد مساحت استان را دشت تشکیل می دهد.
رحمانی تاکید کرد: ۲۵ صدم درصد سهم سپردههای بانکی در بانکهای استان کهگیلویه و بویراحمد است بنابراین با توجه به این شرایط استان برای توسعه نیازمند سرمایهگذاری هستیم.
وی اظهار کرد: شاخص فعالیت اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۷ درصد از متوسط کشور پایینتر است، ۷ تا ۸ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد بیکاری اختیاری دارند یعنی وارد بازار کار نشدهاند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر سهم بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از ۲۱ درصد به ۱۴ درصد رسیده که این میزان از متوسط کشوری پایینتر است در همین راستا زنجیره تولید آبزیان گیاهان دارویی مرغ و گلخانه در استان باید تکمیل شود.
رحمانی افزود: ۳۸ هکتار تنها تولید گلخانهای در سطح استان داریم که در این خصوص اضافه شدن ۳۲ هکتار گلخانه با اعتبار بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان برنامهریزی شده است.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین ابزارهای توسعه استفاده از ظرفیت دانش بنیانهاست که با محوریت نیروی انسانی باید انجام شود، متاسفانه در استان کهگیلویه و بویراحمد تنها دو دهم درصد شرکتهای دانش بنیان کشور را داریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: قابلیتهای خوبی در سطح استان داریم اما شاخص خوب نیست بنابراین پتانسیلها و ظرفیت ارتقا و جهش را در در زمینه های مختلف داریم.
رحمانی تصریح کرد: زیرساختهای لازم از جمله راه، راه آهن، فرودگاه و فناوری اطلاعات را در اولویت خود قرار دادهایم.
وی ادامه داد: ۶۵۰۰ کیلومتر راه در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه، ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و مابقی راه فرعی و روستایی هستند بنابراین دنبال ارتقاء کیفی راههای استان و اتصال استان به شبکه آزادراهی کشور هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: محور یاسوج به اقلید ۷۱ کیلومتر است که با اتصال به آزادراه یا شیراز به اصفهان این میزان به ۵۱ کیلومتر کاهش مییابد برای اتصال یاسوج به آزادراه شیراز اصفهان ۸ تا ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
رحمانی تاکید کرد: باید مطالعات آزادراه طی سه ماه آینده تکمیل شود، بصورت جهشی اعتبار در نظر گرفته شود و سرمایه گذاری در این رابطه نیز صورت گیرد و امسال نیز بودجه خوبی دیده شود.
وی ادامه داد: همچنین باید محورهای ارتباطی یاسوج به بابا میدان، یاسوج به سمیرم، پاتاوه به دهدشت نیز ارتقا داده شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۶۶ هزار میلیارد تومان برای شبکه راههای ارتباطی استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز داریم.
رحمانی تاکید کرد: شاخصهای ارتباطات و فناوری استان نسبت به متوسط کشور شود و سفر وزیر ارتباطات به استان پر خیر و برکت بوده است.
وی تصریح کرد: استان کهگیلویه بویراحمد ۲۱ شهر دارد که هفت شهر قرارداد فیبر نوری شهری آنها منعقد شده، در سفر وزیر ارتباطات مقرر شد فیبر نوری شهرهای دهدشت و چرام افتتاح و شهرهای گچساران یاسوج، لنده و لیکک باید تا پایان امسال به شبکه فیبر نوری متصل شوند و سایر شهرستانهای استان نیز تا سال ۱۴۰۴متصل خواهند شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پوشش ارتباطی راههای روستایی استان و پوشش اینترنتی روستاهای استان، راهاندازی مرکز (آی.سی.تی) استان، مرکز پستی در چهار شهرستان استان،نیازمندیهای ارتباطات و فناوری پارکهای علم و فناوری استان، احداث کارخانه نوآوری، تامین منابع برج الکترونیکی از جمله دستورات وزیر ارتباطات در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد بوده اند.
رحمانی اظهار کرد: مدیران استانی از جمله منابع طبیعی و محیط زیست و دستگاههای خدمات رسان برای عملی شدن دستورات وزیر ارتباطات و مصوبات این سفر همکاری و همراهی لازم را به صورت ۱۰۰ درصد داشته باشند.
وی افزود: تاکنون جلساتی با رئیس سازمان مدیریت کشور، وزیر راه، وزیر صمت، وزیر ارشاد، مدیرعامل شرکت نفت ایران و نهاد ریاست جمهوری داشتهایم تا در کنار استفاده از ظرفیت های استان از ظرفیت های ملی نیز استفاده کنیم و با نمایندگان استان نیز جلساتی داشته ایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی مختلف استان هیچ رسالتی جز خدمت به مردم در راستای تولید سرمایهگذاری و اشتغال ندارند، علاوه بر اینکه خود مدیران باید این نگاه را داشته باشند باید به بدنه دستگاه خود نیز این مسئله را القاء کنند.
رحمانی ادامه داد: مدیران باید از همه ظرفیتها برای رشد و توسعه استان استفاده کنند مهمترین بخش در این زمینه منابع انسانی است.
وی اظهار کرد: در کنار توجه به زیرساختها و تولید و سرمایهگذاری جلسات و کارگروههای استان را جدیتر پیگیری کرده و بخشی از آنها که فعال نبوده را فعال کردهایم. نقش آموزش و پرورش در استان بیبدیل است.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جلسات برای تصمیم گرفتن است تا بخشی از مشکلات استان را بتوانیم در این جلسات رفع کنیم.
انتهای پیام
نظرات