مهدی کیانی، یکشنبه، چهارم دیماه، در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: مقرر بود شش منطقه شهرداری نسبت به احداث بازارچه اقدام کنند ولی فقط سه منطقه به این تعهد عمل کرده و بازارچه احداث کرده اند.
وی با اشاره به عدم وجود بازارچههای محلی در برخی مناطق افزود: در برخی مناطق اصلا بازارچه وجود ندارد و در برخی مناطق دیگر دو یا سه بازارچه داریم. مقصود ما از بازارچه، محلی برای ارائه اقلام مورد نیاز و ضروری مردم است.
کیانی با بیان اینکه چند بازارچه فعال اعم از میوه، ماهی، خودرو و...در سطح تبریز وجود دارد، تصریح کرد: چهار بازارچه دیگر داریم که سه مورد از آنها یعنی بازارچه شقایق نزدیک سازمان میادین، بازارچه بیلانکوه و بازارچه ستارخان در میدان آذربایجان غیرفعال است.
سرپرست سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز گفت: ۴۴ غرفه و کانکس میوهفروش در شهر داریم که بازارچه نیستند ولی میتوان از ظرفیت آنها استفاده کرد.
وی از نصب تابلوی قیمت و قیمت گذاری در تمام نقاط میادین خبر داد و افزود: سیستم بازار تبریز در میدان بزرگ و ورودی و خروجی آن قابل کنترل برای نرخگذاری نیست و برنامه سازمان میادین فعال کردن حوزه بازرگانی و حمایت از تامین کنندگان و تنظیم بازار است.
کیانی همچنین از هوشمندسازی و نصب تابلو قیمت در میادین در پایان سال جاری خبر داد و گفت: هم اکنون دو نفر ناظر برای کل شهر داریم که تلاش داریم هم تعداد ناظران افزایش یابد و از طرفی نیز هوشمندسازی مدیریت بازارچهها را نیز در دستور کار قرار دهیم.
انتهای پیام
نظرات