حسین گیلاسی در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: باتوجه به جمعآوری ۴۶۹ میلیاردتومان صدقه طی ۸ ماه ابتدایی سال، میزان صدقات مردمی کمیته امداد در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱۸ درصدی همراه بوده است.
وی ضمن تشریح عملکرد نقدی صدقات پرداختی مردم به تفکیک صندوقهای کوچک خانگی، صندوق بزرگ اماکن، صندوق بزرگ معابر و کمکهای موردی افزود: میزان درآمد نقدی از صندوقهای کوچک خانگی ۲۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیونتومان (۵۷ درصد)، از صندوق بزرگ اماکن ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان (۴ درصد)، از صندوق بزرگ معابر ۸۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان (۲۲ درصد) و از کمکهای موردی ۶۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان (۱۷ درصد) بوده است.
به گفته مدیرکل هماهنگی امور اجرائی مشارکتهای مردمی کمیته امداد، به طور متوسط هر مشترک تا پایان آبان ماه سال جاری ۷۱۵ هزار ریال صدقه پرداخت کرده است.
گیلاسی با اشاره به روشهای نوین در دریافت صدقات ادامه داد: میزان کمکهای نقدی از مجموع روشهای نوین شامل QR کد، کد دستوری (USSD) و دیگر روشها ۳۷۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص نصب برچسب QR کد و ایجاد اشتراک QR کد تا پایان آبان ماه سال جاری، خاطرنشان کرد: پنج میلیون و ۲۱۸ هزار و ۴۶۳ صندوق صدقات (کوچک، بزرگ معابر و اماکن) در سطح کشور وجود دارد که در این میان ۳ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۷۵۶ برچسب QRکد روی صندوقهای کوچک صدقات موجود نصب شده است.
گیلاسی افزود: همچنین یک میلیون و ۷۷۱ هزار و ۸۲۷ اشتراک الکترونیکی «حقیقی» جدید و ۴۱ هزار و ۲۹۲ اشتراک الکترونیکی «حقوقی» جدید QR کد دریافت کردهاند. به عبارتی مجموع اشتراکهای دارای QR کد معادل ۵ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۷۵ مورد است که ۱۰ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال صدقات از این طریق دریافت شده است.
مدیرکل هماهنگی امور اجرائی مشارکتهای مردمی کمیته امداد در ادامه روشهای پرداخت الکترونیکی صدقات را تشریح کرد و گفت: خیران میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۱*۸۸۷۷* یا از طریق سایت کمیته امداد صدقات خود را به روش الکترونیکی پرداخت کنند.
انتهای پیام
نظرات