• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۰۰:۲۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401092818550
  • خبرنگار : 50177

/پیگیری سوژه/

کمبود پرستار، مشکلی که هنوز مرتفع نشده است

کمبود پرستار، مشکلی که هنوز مرتفع نشده است

ایسنا/لرستان نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس با بیان این مطلب که مشکل کمبود پرستار در لرستان هنوز مرتفع نشده است، اظهار کرد: کمبود نه تنها در این حوزه، بلکه در رشته‌های مختلف مجموعه پرستاری وجود دارد.

دکتر یحیی ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس نورم کشوری و جهانی به شدت با کمبود پرستار مواجه هستیم و این کمبود براساس تعداد پرستاران نسبت به تخت‌های بیمارستانی اعلام شده است.

براساس نیاز ۱۰ هزار پرستار در کشور باید جذب شود

وی گفت: چند سال پیش مجوزهایی صادر شده که پرستار جذب شود و از این مجوزهای قبلی هنوز ۳۰۰۰ مجوز وجود دارد که باید توسط وزارت بهداشت جذب شوند.

ابراهیمی ادامه داد: براساس نیاز مقرر شده، ۱۰ هزار تخت به مجموع تخت‌های بیمارستانی اضافه شود و به تعداد این تخت‌ها، پرستار باید جذب شود.

وی بیان کرد: در این راستا با سازمان برنامه و وزیر بهداشت و رئیس حوزه نظام پرستاری و مجمع پرستاران کشور جلسه‌ای برگزار کردیم که با دلایل به آنان اثبات کردیم که  جذب این تعداد پرستار نیاز کشور است و باید حتما انجام شود.

اولویت استخدام با پرستارانی است که در خط مقدم مقابله با کرونا ویروس بودند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد: همچنین در مورد پرستارانی که در طول مدت دو سال در خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس بودند در اولویت قرار داشته باشند.

ابراهیمی گفت: ماحصل این جلسات این بود که نیاز به پرستار وجود دارد و باید مجوز از سوی رئیس جمهور به امور استخدامی کشور و وزارت بهداشت داده شود و شرایط استخدام به گونه‌ای باشد که امتیاز ویژه‌ای به پرستارانی که در طول مدت دو سال در خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس بودند داده شود تا بتوان آنها را جذب کرد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس تصریح کرد: یکی از استان‌هایی که تعداد تخت‌های بیمارستانی با تعداد پرستاران همخوانی ندارد لرستان بوده و نیاز به جذب پرستار دارد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی لرستان در حوزه پرستاری این است که درصد بالایی از این افراد شرکتی هستند و حقوق‌های حداقلی دریافت می‌کنند و این نوعی ظلم است و پرستار شرکتی چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ 

پرستاران شرکتی تبدیل وضعیت شوند

ابراهیمی با انتقاد از اینکه فردی شرکت پرستاری ایجاد کرده و پرستارانی که دارای مدرک کارشناسی تا دکتری هستند باید زیر نظر این فرد باشند؛ ضمن اینکه خیلی از اعتبارات از پرستار گرفته می‌شود و به شرکت مذکور داده می‌شود، اضافه کرد: به دنبال این هستیم پرستاران شرکتی تبدیل وضعیت شده و پیمانی یا رسمی شوند.

وی بیان کرد: کشور به شدت نیازمند پرستار است با توجه به اینکه در دهه فجر امسال، ۱۰ هزار تخت بیمارستانی قرار است به بهره‌برداری برسد و این تخت‌ها نیاز به پرستار دارند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس عنوان کرد: لرستان جزو استان‌های محروم است که هم تعداد تخت‌های بیمارستانی و هم تعداد پرستاران آن کم است و این امر شامل لرستان خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha