بهگزارش ایسنا، امید محبی امشب در همایش پژوهشی شهید فخریزاده، اظهار کرد: آنچه در برگزاری همایشهای از این دست برای ما اهمیت دارد جلوهگری پژوهش در تمام ارکان دستگاههای اجرایی و دولتی استان است تا در این بستر در برنامههای عملی مسیر موفقی را طی کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۵۹ رابط پژوهشی برای اجرای طرحهای علمی در دستگاههای اجرایی و ادارات دولتی معرفی شدند این اقدام برای سایر ادارات باید انجام شود، افزود: اتصال دانشگاه به واحدهای صنعتی و دستگاههای اجرایی یکی از ماموریتهای ویژه معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران است که برای تحقق این امر به طور جدی تلاش شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، یادآور شد: در اجرای طرحهای پژوهشی مازندران مشکلاتی از جمله فقدان دسترسی به اطلاعات و اقدامات پژوهشی وجود دارد که با اتخاذ ساز و کار منسجم و بهروز رسانی دادهها درصدد رفع این چالش هستیم.
این مسئول اضافه کرد: تشکیل کمیته برای ترویج پژوهش محوری در دستگاههای اجرایی مازندران در یکسال گذشته در دستور کار قرار گرفت تا علاوه بر فعال شدن کارکنان ادارات دولتی حتی خانوادههای آنان هم به مسائل علمی و پژوهشی ترغیب شوند.
محبی با بیان اینکه فراخوان فعالیت رابطین پژوهش در دستگاههای اجرایی از ماههای قبل ارسال شد، خاطرنشان کرد:هدف از تعریف رابطین پژوهشی در ادارات دولتی همگرایی برای اجرای برنامههای پژوهشی است. برای سال آینده برگزاری ۲۰۰ نشست تخصصی به منظور حل ۲۰۰ مشکل مازندران در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: ترغیب استادان دانشگاه و دانشجویان به تدوین پایان نامههای تقاضا محور در دستور است که به طور حتم با این راهبرد قدمهای جدی برای توسعه استان برداشته میشود.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، در همایش پژوهشی شهید فخریزاده استان ۶۰۰ اثر به دبیرخانه آمد که ۴۸۲ اثر مورد پذیرش قرار گرفت که در بخشهای مختلف نفرات برتر معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات