علیاصغر غفاریآثار یکشنبه ۲۷ آذرماه در دیدار با مدیرکل راهداری استان همدان و نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر این روند و کمبود منابع اعتبارات این گونه پیش برود ظرف یک یا دو سال آینده در رابطه با وضعیت نامساعد راه های روستایی به بحران برمیخوریم.
وی افزود: در حال حاضر وضعیت راه داخل رزن به دمق و وضعیت تمام راه های حوزه روستایی خوب نیست که انتظار داریم از محل اعتبارات سفر در سال آینده این شهرستان ویژه دیده شود.
فرماندار رزن در ادامه با اشاره به افزایش ۳۰۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در این شهرستان تصریح کرد: در بحث رفع نقاط حادثه خیز اقدامات مؤثری در شهرستان انجام شده اما انتظار است بیش از سالهای گذشته به این شهرستان برای کاهش تصادفات منجر به فوت توجه ویژه شود ضمن اینکه بیشترین تصادفات در مسیر آوج به رزن رخ میدهد.
وی همچنین با بیان اینکه متأسفانه تعداد ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری شهرستان برای خدمات رسانی کافی نیست، یادآور شد: با توجه به اینکه شهرستان رزن جزء مناطق محروم به شمار میرود مطالبات ما از مدیرکل راهداری بسیار بوده و انتظار داریم یک یا دو دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین به این شهرستان در این حوزه اختصاص داده شود.
غفاریآثار در پایان خاطرنشان کرد: مسیر انحرافی از چایان به دمق به طول ۹ کیلومتر حدود ۱.۷ کیلومتر آن برای اتمام کار باقی مانده که درخواست داریم با کمک ماشین آلات راهداری این میزان مسیر باقی مانده نیز باز شود.
نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس هم با اشاره به ۶۰۳ کیلومتر راه در دو شهرستان رزن و درگزین گفت: با توجه به فرسوده بودن راه های روستایی رزن و درگزین پیشنهاد ما به راهداری استان همدان این است که اگر راهکار قانونی اجازه میدهد به صورت یک کار پایلوت کشوری کل راه شهرستان رزن و درگزین را به خود شهرستان تحویل دهد تا با تجهیز و فعالسازی کارخانه آسفالت با استفاده از پیمانکار و با در اختیار قرار دادن اعتبار و معدن و پیگیری لازم با کمک ظرفیت شهرستان نسبت به آسفالت راه های این دوشهرستان اقدام کنیم.
حسن لطفی اظهار کرد: به طور قطع چنین اقدامی به صورت پایلوت در شهرستان رزن و درگزین میتواند از نقش مؤثری در آسفالت و مرمت راه های روستایی این حوزه برخوردار باشد.
انتهای پیام
نظرات