• پنجشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401092416454
  • خبرنگار : 50295

مدیرکل بهزیستی استان زنجان عنوان کرد

زندگی با فرد معتاد، یکی از دلایل اعتیاد زنان در زنجان

زندگی با فرد معتاد، یکی از دلایل اعتیاد زنان در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: رویکرد اصلی در مرکز اقامتی، بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد «رهایافتگان نوای آسایش» ویژه زنان پرهیزمدار با مشارکت گروه‌های همتا و خودیار است.

سیدسلمان حسینی ظهر امروز (۲۴ آذرماه) در آیین افتتاح مرکز اقامتی، بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد «رهایافتگان نوای آسایش» ویژه زنان با همکاری استانداری و ستاد مبارزه با موادمخدر در شهرستان زنجان و با حضور معاون  قوه قضائیه کشور، اظهار کرد: ظرفیت پذیرش در مرکز اقامتی، بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد «رهایافتگان نوای آسایش» ویژه زنان ۶۰ نفر است و زنان دارای سوءمصرف موادمخدر در محدوده سنی ۱۸ الی ۶۰ سال در این مرکز پذیرش می‌شوند.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل اعتیاد زنان، زندگی با فرد معتاد است که ناآگاهانه آن‌ها را در معرض اعتیاد قرار می‌دهد، افزود: اغلب مردان معتاد برای جلوگیری از شکایت‌های همسران خود آن‌ها را در اعتیاد شریک می‌کنند یعنی زنان خود را نیز به سمت مصرف‌کنندگان موادمخدر هدایت می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه توجه به گروه هدف زنان در راستای ایجاد خانواده سالم و به تبع آن جامعه سالم از برنامه‌های بهزیستی است و پذیرش، غربالگری، ارزیابی اولیه، سم‌زدایی بدون دارو ، ویزیت پزشک در بدو ورود و در طول مدت اقامت در مرکز، انجام برنامه‌های بهبود و بازتوانی و ... از برنامه‌های این مرکز است، تصریح کرد: برنامه‌های بهبود و بازتوانی شامل گروه درمانی، آموزش گروهی، جلسات مشارکت جمعی،آموزش خانواده، جلسات بهبودی و ... است.

حسینی با بیان اینکه مرکز ماده ۱۵ است و در راستای ساماندهی معتادان متجاهر و معتادان متجاهر زن توسط پلیس مبارزه با موادمخدر جمع‌آوری شده و با دستور مقام قضایی در قالب تبصره ۲ ماده ۱۶ جهت نگهداری و ساماندهی ارجاع می‌شوند، ادامه داد: رویکرد اصلی در این مرکز، پرهیز مدار با مشارکت گروه‌های همتا و خودیار است.

وی با بیان اینکه ۱۴ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی فعال شامل ۱۳ مرکز اقامتی مردان و یک مرکز اقامتی زنان در سطح استان زنجان به افراد و گروه هدف ویژه این مراکز خدمات ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: بهزیستی با اجرای برنامه‌های پیشگیری اجتماع محور از اعتیاد درمحلات شهری و روستایی و محیط کار تلاش می‌کند از گرفتاری فرد در دام اعتیاد جلوگیری کند و در این خصوص ۱۸۷ محیط شهری و روستایی تحت برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد بهزیستی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha