• پنجشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401092416431
  • خبرنگار : 50242

تحقق ۹۴ درصدی تعهد اشتغالزایی در تویسرکان 

تحقق ۹۴ درصدی تعهد اشتغالزایی در تویسرکان 

ایسنا/همدان رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تویسرکان از کسب رتبه برتر ایجاد اشتغال در سطح استان خبر داد و گفت: تا اواسط آذرماه امسال بیش از ۹۴ درصد از تعهد ایجاد اشتغال شهرستان محقق شده است. 

احمد خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال تعهد اشتغال در این شهرستان ۱۶۵۰ نفر بوده که تا اواسط آذرماه ۱۵۶۵ نفر اشتغال توسط دستگاه های اجرایی دارای تعهد ثبت شده است و تا این تاریخ رتبه اول استان را کسب کرده ایم.

وی در ادامه بیان کرد: در حوزه تسهیلات اشتغالزایی روستایی از آنجایی که تا قبل از سال جاری افزون بر ۲۴۰ درصد جذب تسهیلات به نسبت اعتبار ابلاغی شهرستان داشته ایم، کمیته استانی طرح‌های مشاغل روستایی این شهرستان را با توجه به اولویت‌های دیگر روستاهای نیازمند تسهیلات استان امسال تایید نکرده است.

خدادادی مطرح کرد: امسال هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار به حوزه مشاغل خانگی شهرستان تویسرکان اختصاص یافته که به اندازه کل اعتبار طرح مشاغل خانگی معرفی و مصوب و به بانک ارسال شده و از این میزان تاکنون بیش از سه میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: اعتبار ابلاغی تبصره ۱۶ نیز تاکنون ۵۶۶ میلیارد ریال بوده که ۲۱۸ میلیارد ریال از این مبلغ توسط بانک های عامل به متقاضیان پرداخت و حدود ۴۰ درصد محقق شده است.

خدادادی گفت: درحوزه تبصره ۱۸ نیز اعتبار ابلاغی کل استان ۱۰۴۰ میلیارد ریال بوده و سهم شهرستان ۸.۲ درصد از این مبلغ است که خوشبختانه تاکنون ۱۷ درصد اعتبار کل استان را شهرستان تویسرکان جذب کرده که مبلغی افزون بر ۱۷۷ میلیارد ریال بوده است .

وی در ادامه بیان کرد: در شهرستان تویسرکان با توجه به تعامل انجام شده با فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی از ابتدای سال تاکنون ۱۰ جلسه کارگروه اشتغال برگزار شده و این نشان از توجه ویژه فرماندار شهرستان به اشتغالزایی و رونق اقتصادی و ایجاد امید به زندگی در بین جوانان است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تویسرکان تصریح کرد: تاکنون ۲۲۸ مورد اختلاف کارگری و کارفرمایی در شهرستان مطرح شده که برای ۲۰۰ پرونده رای صادر شده و ۱۶ پرونده هم به سازش رسیده است.

وی درباره بیمه بیکاری هم توضیح داد: از ابتدای سال تاکنون بیش از  ۱۴۸ نفر از کارگران بیکار شده شهرستان از مستمری بیمه بیکاری استفاده می کنند.

خدادادی اظهار کرد: ۳۸۰ مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار انجام شده که بیش از ۹۰ مورد در حوزه بازرسی های کارهای سخت وزیان آور بوده و ۱۵ مورد هم حادثه حین کار بوده که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی گفت: در حوزه تعاون هدف این اداره تلاش برای ترویج تعاونگری و فرهنگ تعاون است و طبق فرمایش رهبر انقلاب که می‌فرمایند "تعاون چشمه جوشان اشتغال است"، باید برای تحقق این شعار همدل و همسو شویم و همه با هم در حوزه اشتغالزایی گام‌های مثبت برداریم.

وی اضافه کرد: تعداد ۳۶ تعاونی از تعاونی‌های خوب شهرستان در جشنواره تعاونی های برتر حضور یافته است که این نشان از سطح بالا و جایگاه ویژه تعاونی های شهرستان در کشور دارد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تویسرکان اعلام کرد: سالن ورزشی کارگران این شهرستان در گذشته افتتاح شده است و با توجه به عدم محوطه سازی و بد مسیر بودن این مکان با عدم استقبال کارگران و همشهریان مواجه و عملا در یک مقطعی غیرفعال شد که خوشبختانه با پیگیریهای مجدد این اداره سالن ورزشی کارگران شهرستان برای اواخر سال ۱۴۰۰ راه اندازی مجدد شد.

وی در پایان گفت: در حال حاضر این مجموعه ورزشی آماده ارائه خدمت به عموم همشهریان است و یک دوره مسابقه دهه فجر کارگری نیز در این مکان برگزار شد و برای رفع مشکلات و محوطه سازی این مکان تقاضای اعتبار و تسهیلات کرده ایم که خوشبختانه در سفر ریاست جمهوری برای تجهیز و توسعه این مجموعه اعتبارات خوبی مصوب شده که امیدواریم تخصیص داده شود تا مشکلات این مجموعه به کلی مرتفع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha