روح الله سلگی، صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مقابله با مواد مخدر مازندران افزود: افزایش روند همکاری دستگاههای فرهنگی و اجرایی برای مقابله با ترویج مواد افیونی ضرورت دارد.
وی با اظهار به اینکه افزایش مصرف مواد مخدر یک تهدید فرهنگی است بر لزوم تلاش برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و توانمندسازی آنان با هدف کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و افزود: با توجه به گرایش شدید به مصرف مواد مخدر صنعتی باید اقدامات تبیینی در این راستا تشدید شود.
سلگی لزوم فعال شدن سازمانهای مردم نهاد اجتماعی در عرصه مقابله با مواد مخدر را خواستار شد و افزود: تشکلهای اجتماعی با کمک استادان دانشگاهها و نخبگان فرهنگی برای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از شیوع مصرف مواد مخدر پای کار بیآیند.
وی با اعلام اینکه ۴۲ درصد زندانیان استان مربوط به مواد مخدر هستند، افزایش تلاش ها برای اشتغال و کارآفرینی این زندانیان را خواستار شد و افزود: تلاش های فرهنگی در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی باید در صدر اقدامات دستگاههای مسئول باشد.
معاون استاندار مازندران مناطق آسیب پذیر استان را از مشکلات اساسی دانست و افزود: فرمانداران باید با هماهنگی دستگاههای مسئول، سرکشی از مناطق آسیبپذیر و کاهش مشکلات آن ها را در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات