محمد مهدی داستانپور در گفتوگو با ایسنا نیکویی رنگ رخسار را یکی از موارد مهم در مبحث سلامت و زیبایی پوست دانست و اظهار کرد: برای برخورداری از این ویژگی باید خون سالم و صالح در بدن جریان داشته و مصرف غذاهای موثر رفع کمخونی، در این زمینه کمککننده است.
وی با بیان اینکه بهترین مواد غذایی خونساز شامل عصاره گوشت، زرده تخممرغ عسلی، نخود و انجیر است، تصریح کرد: مصرف زرده تخممرغ عسلی حداقل هفتهای ۳عدد در وعده صبحانه و مصرف عصاره گوشت بره گوسفند هفتهای یک تا دو مرتبه پیشنهاد میشود.
این مشاور و محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: استفاده از غذاهای تهیه شده با نخود مثل فلافل و نخودآب (همراه با گوشت یا بدون گوشت) و همچنین خوردن سیر، پیاز و زیتونسیاه به همراه غذا در نیکویی رنگ پوست موثر است.
داستانپور ادامه داد: علاوه بر موارد گفته شده، جهت افزایش نفوذ خون در عروق زیرجلدی و ایجاد خوشرنگی چهره توصیه میشود از فلفل و زعفران در پخت غذاها استفاده کنید. همچنین در بعضی کتب نیز به نوشیدن آب کرفس جهت نیکویی رنگ رخسار اشاره شده است.
وی با بیان اینکه التهاب باعث جوش و چینوچروک میشود و اولین قدم برای داشتن پوستی سالمتر و بهتر مقابله با التهابات است، افزود: برای از بین بردن التهاب باید مواد غذایی ضدالتهابی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و پلیفنول هستند مصرف شود که این ترکیبات در میوهها، سبزیجات، گیاهان، مغزها و دانهها موجود است.
مشاور و محقق طب سنتی بیان کرد: سعی کنید این خوراکیها را به رژیم غذاییتان اضافه کنید تا التهاب پوستتان از بین برود.
داستان پور یادآور شد: کربوهیدرات تصفیه شده نه تنها باعث چاقی و بیشتر شدن سایز دور کمر میشود، بلکه پوست را هم ملتهب کرده و آن را بیشتر مستعد جوش و سایر مشکلات پوستی میکند.
مشاور و محقق طب سنتی تاکید کرد: خوراکیهای سفید رنگ از جمله آرد سفید، برنج سفید، نان و سیبزمینی سفید همه باعث افزایش سطح انسولین میشوند و این موضوع التهاب را به دنبال دارد.
وی افزود: التهاب علت بسیاری از مشکلات پوستی از جمله پف، حبس و جمع شدن آب زیرپوست، قرمزی، اگزما و پسوریازیس به شمار میرود.
داستان پور با بیان اینکه رژیم غذایی نقش مؤثری در ایجاد جوش و آکنه دارد، گفت: اگر میخواهید از شر جوشهای چرکی خود خلاص شوید، اولین چیزی که باید از رژیم غذاییتان حذف کنید، محصولات لبنی هستند چرا که محصولات لبنی مقدار زیادی قند و چربی دارند، که از جمله عوامل ایجادکننده جوش و آکنه به شمار میروند. بنابراین تا جایی که برایتان امکانپذیر است، مصرف این محصولات را در رژیم غذاییتان کاهش دهید یا آنها را حذف کنید.
مشاور و محقق طب سنتی تصریح کرد: اگر دچار مشکلات پوستی مختلفی از خشکی تا جوش و آکنه هستید، وقت آن رسیده که به آنچه که میخورید بیشتر توجه کنید چرا که عدم تحمل مواد غذایی خود را به شکل التهاب در قسمتهای مختلف بدن نشان میدهد. یکی از این قسمتهای رایج، پوست است.
وی یادآور شد: مشکلات کبدی و گوارشی عامل بسیار تاثیرگذار روی مشکلات پوست و مو هستند که پاکسازی آن نقش زیادی در پوست و زیبایی ایفا میکند.
انتهای پیام
نظرات