• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401092315351
  • خبرنگار : 50176

معاون استاندار خبر داد:

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان لرستان

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان لرستان

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ با سود چهار درصد به شرکت‌های دانش بنیان لرستان اختصاص یافت.

سیروس ابراهیمی، بیست و سوم آذرماه، در هشتمین جلسه کارگروه عملیاتی کردن شعار محوری سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» اظهار کرد: دانشگاه تولید علم می‌کند و راه را نشان می‌دهد و ما نیز باید این مسیر را طی کنیم.

وی گفت: طی ماه‌های اخیر ارتباط با دانشگاه‌ها در استان خیلی خوب شده است اما به طور کلی ارتباطات باید جدی و جدایی ناپذیر باشد و باید همگی با هم یک استراتژی را تعریف و در این مسیر حرکت کنیم.

ابراهیمی عنوان کرد: باید این مسائل و مشکلات را حل کنیم و با این صنایع هزینه‌بر، کم بهره و کشاورزی سنتی نمی‌توانیم جامعه را اداره کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: استان پس از استان‌های شمالی کشور بیشترین بارندگی‌ها را دارد اما از طرف دیگر بیشترین خشکیدگی رودخانه‌ها و چشمه‌ها را داریم و راهکار حل این مشکلات در علم، دانش و نوآوری است که باید آن‌ها را تقویت کنیم.

وی افزود: در رویداد تانا دانش‌بنیان‌ها با صاحبان صنایع تفاهم‌نامه امضا کردند و خدمات علمی را به صنایع ارایه خواهند کرد.

ابراهیمی تصریح کرد: تلاش می‌شود امسال رشد دو برابری در حوزه دانش‌بنیان‌ها و رشد ۱۵ درصدی اشتغال در این بخش داشته باشیم و این انتظارات فوق‌العاده باید به سرعت و ملموس به صدر جامعه برسند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: مفاهیم دانش‌بنیان باید به مطالبات استان تبدیل شود و مکلف به تقویت دانش‌بنیان‌ها هستیم.

وی با اشاره به حمایت تسهیلاتی از شرکت‌های دانش بنیان استان، افزود: مشکلات پیش روی دانش بنیان‌ها باید برطرف شود و امسال از محل تسهیلات تبصره ۱۶ و دو و نیم برابر سال گذشته تسهیلات تبصره ۱۸ در نظر گرفته شده است.

ابراهیمی تصریح کرد: در آئین‌نامه اجرایی تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور آمده است که حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت شش ماهه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در نظر گرفته شود که به آن‌ها ۳۵ هزار میلیارد ریال تخصیص پیدا می‌کند.

وی افزود: حداکثر دوره تنفس و بازپرداخت برای شرکت‌های نوآور، استارت‌آپی، واحد فناور و خلاق ۶۰ ماهه بوده که تا ۱۵ هزار میلیارد ریال می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند و صندوق‌های پژوهش و فناوری این شرکت‌ها را به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha