رضا اعظمی، امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹، ۵ هزار و ۴۸۶ مورد تصادف در جاده های استان به وقوع پیوسته که این میزان در سال ۱۴۰۰ به ۶ هزار و ۸۹۰ مورد افزایش یافته که در همین راستا کارگروه تعیین و شناسایی نقاط پرخطر جاده های استان تشکیل شد و ۱۸ نقطه حادثه خیز درون شهری سنندج شناسایی و همچنین ۶۲ نقطه پرخطر جاده های استان شناسایی شده است.
وی افزود: بانک اطلاعات رانندگان پرخطر در استان تشکیل شده و همچنین مقرر شده تا در استان کردستان به عنوان پایلوت، قبل از صدور گواهینامه رانندگی از داوطلبین تست سلامت روحی و روانی گرفته شود.
اعظمی تصریح کرد: پرونده هایی با موضوع تصادفات در استان کردستان به شوراهای حل اختلاف ارجاع می شود و میزان این پرونده ها از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه ۳ هزار و ۸۶ مورد بوده که ۹۹۰ فقره از این پرونده ها به صلح و سازش منتهی شده و مختومه شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آمار تلفات جاده ای در ۸ ماهه سال جاری را ۲۷۴ نفر ذکر کرد و افزود: محورهای قروه به همدان و مریوان به مرز باشماق از جمله پرتصادف ترین محورهای استان هستند.
وی مصوبات جلسات شورای پیشگیری از وقوع جرم را الزام آور دانست و همچنین شهرداری سنندج را مکلف کرد تا در بازه زمانی کوتاهی به حذف نقاط حادثه خیز اقدام کند.
در این جلسه مدیران دستگاه های مسئول به ارائه گزارش در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه کاهش تصادفات جاده ای در استان پرداختند.
انتهای پیام
نظرات