جلیل بامشکی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نقشه گردشگری نقشهای شامل جاذبههای فرهنگی، تاریخی، هویتی و تفریحی شهر است. اماکن موجود در نقشهها در صدر آماری بوده که با نظرسنجی از زائران به دست آمده است.
وی افزود: این نقشه در ۱۹ نقطه از شهر مشهد نصب شده است. زائران با استفاده از این نقشهها میتوانند جاذبههای مشهد را پیدا کنند. روی نقشه کد QR تعبیه شده که با اسکن آن، علاقهمندان به سامانه میزبان متصل میشوند.
معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهد بیان کرد: در این سامانه علاوه بر نقشه جاذبههای مشهد، رسیدگی و طرق برطرف شدن دیگر نیازهای زائران مانند رزرو محل اسکان و بلیت حمل و نقل برونشهری نیز تعریف شده است.
وی تصریح کرد: این تابلوها مشابه تابلوهای اطلاعرسانی شهری است و در ابعاد ۲ در یک متر تهیه شده و بر اساس میزان تردد زائران در شهر جانمایی شده است. تابلوها در مکانهایی مانند بوستان کوهسنگی، بوستان ملت، میدان شهدا و چند نقطه پرتردد دیگر قرار گرفته است.
تهیه نقشه تخصصی گام بعدی شهرداری
بامشکی عنوان کرد: در فازهای بعدی این طرح ۶ دسته نقشه تخصصی مانند نقشه تخصصی اماکن تاریخی و فرهنگی، نقشه غذا و... تهیه خواهد شد. نقشهای نیز ویژه منطقه توس تهیه و در ورودی آن منطقه و چند نقطه دیگر نصب خواهد شد.
وی در خصوص لزوم تهیه نقشه گردشگری گفت: یکی از شاخصههای مهم در صنعت گردشگری راهنمایی، اطلاعرسانی و دسترسی آسان به جاذبههای گردشگری است. در شهری مانند مشهد که سالانه حدود ۳۰ میلیون زائر دارد، این مولفه نقشی کلیدی دارد. این نقشهها مانع سردرگمی افراد میشود.
بامشکی با اشاره به اهمیت آشنایی زائران با مکانهای تاریخی و فرهنگی شهر گفت: اگر زائران برای روزهای اقامت خود برنامه داشته باشند و جاذبههای مشهد را بشناسند، روزهای بیشتری برای سفر به مشهد اختصاص میدهند.
انتهای پیام
نظرات