حجتالاسلام نورعلی دیلم امروز سهشنبه ۲۲ آذر در بازدید از دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گلستان اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، گفتمان مقابلهای بین شیعه و سنی پایان یافت و در این مدت بیش از ۴۰ سال موفقیتهای بسیار چشمگیری در حوزه تقریب مذاهب و وحدت اسلامی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲ و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی موضوع حمایت از فلسطین را مطرح کردند، افزود: امروز هم کسی مثل مقام معظم رهبری به مسئله وحدت اسلامی اهمیت نمیدهد، تحقق تمدن نوین اسلامی راهی جز وحدت بین شیعه و سنی ندارد و علاوه بر علما و مردم، رهبران کشورهای اسلامی هم باید به این مهم دست یابند تا به دوره شکوفایی اسلام بازگردیم.
رئیس مرکز اسلامی گلستان با بیان اینکه حوزه مذاهب متولی مشخصی ندارد، تصریح کرد: متأسفانه ادارهای که متولی صفر تا صد حوزه تقریب باشد وجود ندارد، در مجموع ۹ دفتر مرکز بزرگ اسلامی در کشور وجود دارد که در حوزه اهل سنت کار میکنند.
دیلم از وجود ۱۰۸ مدرسه اهل سنت در استان گلستان خبر داد و یادآور شد: با احتساب طلاب، مدیران، رابطین و مدرسان مرکز بزرگ اسلامی گلستان به حدود دو هزار و ۱۰۰ نفر خدمات ارائه میدهد که این مهم از مرحله دفترچه پذیرش تا فارغالتحصیلی و ارائه مدرک سطح دو(کارشناسی وزارت علوم) را شامل میشود.
وی با بیان اینکه با بیان اینکه مدرک سطح دو مدارس علمیه همانند مدرک کارشناسی رسمی وزارت علوم اعتبار دارد، تصریح کرد: این افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی است که طلاب اهل سنت در مدارس دینی با اخذ مدرک سطح دو حوزه، امکان شرکت در همه آزمونهای رسمی و استخدامی کشور را دارند و اگر نظام به دنبال ارتقای اهل سنت نبود چنین خدماتی را ارائه نمیکرد.
رئیس مرکز اسلامی گلستان با بیان اینکه مدارس دینی اهل سنت هیچ تفاوتی با دانشگاههای دیگر ندارد و مدرک تحصیلی این مدارس مورد تأیید وزارت علوم است، بیان کرد: خوشبختانه در سه سال گذشته ۲۵ نفر از آخوندهای اهل سنت با مدرک سطح دو حوزه علمیه در آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش پذیرفته شدند و هم اکنون معلم هستند.
دیلم اضافه کرد: در گذشته اعطای مدرک کارشناسی ارشد صرفاً مختص اساتید مدارس علمیه بود که اخیراً در استان گلستان مجوز یک مرکز تخصصی با ۱۱ رشته برای تحصیل طلاب اهل سنت در مقطع کارشناسی ارشد اخذ شده که در حال حاضر فعالیت یک رشته تفسیر و علوم قرآن به تصویب رسیده و بیش از ۵۰ نفر ثبتنام کردند که ۱۶ نفر پذیرفته شده و پس پایان مدت دو ساله تحصیل، متخصص تفسیر و علوم قرآن میشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو نفر از طلاب اهل سنت در گلستان دانشجوی دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب قم هستند، بیان کرد: خوشبختانه در حوزه اهل سنت انقلاب آموزشی ایجاد شده و نظام مقدس جمهوری اسلامی جای اعتراض را بست و ارتقای کمی و کیفی آموزش به اهل سنت جزو سیاستهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
رئیس مرکز اسلامی گلستان از وجود یک هزار و ۷۰۰ مسجد اهل سنت در گلستان خبر داد و گفت: همه اطلاعات مساجد استان گلستان بهصورت آنلاین در دسترس قرار دارد، در حال حاضر چهار هزار و ۱۰۰ نفر از علمای اهل سنت تحت پوشش ما قرار دارند که همگی از خدمات بیمه پایه و تکمیلی برخوردارند که با احتساب خانواده آنها، ۱۸ هزار نفر از خدمات مرکز اسلامی گلستان بهرهمند میشوند و این مهم نشان میدهد در نظام مقدس جمهوری اسلامی تفاوتی بین طلبه شیعه و سنی وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات