نامور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این جشنواره در روز سه شنبه ۲۲ آذر ماه در محل دانشگاه آزاد بجنورد برپا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است، گفت: تاکنون ۱۰۴ نفر برای حضور در این جشنواره شرکت کرده و پیش بینی می شود این تعداد به ۱۴۰ شرکت کننده برسد.
نامور با بیان اینکه جشنواره غذاهای محلی در ۳ بخش برپا خواهد شد، افزود: این بخش ها شامل آش محلی، دسر محلی و نان محلی است.
وی ادامه داد: در بخش دسر، غذاهایی همچون زیره توی، کاچی، سمنو و حلوا شیره باید ارائه شود.
کارشناس کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد بجنورد تاکید کرد: در این جشنواره مواردی همچون ارزش غذایی، کیفیت غذا و تزئین آن مورد اهمیت قرار می گیرد و امتیازدهی می شود.
وی توضیح داد: غذاها از ساعت ۱۰ صبح باید وارد جشنواره شود و از ساعت ۱۲ ظهر مورد داوری قرار خواهد گرفت و ساعت ۱۵ نیز مراسم اختتامیه برگزار می شود.
به گفته نامور این جشنواره دارای ۹ برنده خواهد بود که در هر بخش ۳ نفر به عنوان برنده انتخاب می شوند.
وی بیان کرد: جایزه در نظر گرفته شده برای نفر اول این جشنواره مبلغ ۲، نفر دوم ۱.۵ و نفر سوم یک میلیون تومان خواهد بود.
نامور تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی عموم با غذاهای محلی این استان است.
انتهای پیام
نظرات