به گزارش ایسنا، محمدرضا قربانی در آیین افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان شمالی که ۲۰ آذر ماه در پارک علم و فناوری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: طرحی را با عنوان راه اندازی پارک علم و فناوری کودک و نوجوان به وزارت علوم ارسال کرده ایم که امکان دارد در صورت موافقت آن ها به صورت ملی اجرا شود.
وی با اشاره به هدف از ارائه این پیشنهاد جدید، بیان کرد: نیت ما این است که کودکان با نوآوری آشنا شوند و با ذهنی پر از سوال به مدرسه و کلاس درس بروند.
وی ادامه داد: راه اندازی پارک علم و فناوری کودک و نوجوان هزینه ای بر دوش دولت ندارد و براساس برنامه ریزی انجام شده، می توان ابزارآلات و تجهیزاتی که در مجموعه های اداری وجود دارد و مورد استفاده آن ها نیست به صورت امانت استفاده کرد و در معرض دید علاقه مندان کودک و نوجوان گذاشت.
قربانی افزود: همچنین می توان از لوازم و تجهیزاتی که در بخش خصوصی نیز مورد نیاز آن ها نیست بهره برد و به صورت امانی در معرض دید علاقه مندان قرار داد تا نهایتا اطلاعات و کاربرد آن ها به کودکان و نوجوانان بازگو شود. البته شرکتی که این تجهیزات را در اختیار پارک قرار دهد، فضای تبلیغاتی دریافت می کند.
اقتصاد، مبتنی بر دانش باشد
رئیس دانشگاه بجنورد نیز در این آیین بر ضرورت دانش محور بودن بخش های مختلف به ویژه بخش اقتصادی کشور تاکید کرد.
محمد شیخ زاده گفت: برای پیشرفت کشور، باید براساس علم و دانش پیش برویم و اقتصاد نیز دانش محور شود؛ دستاوردهای علمی و پژوهشی را باید به خدمت جامعه بیاوریم تا مشکلاتی که با آن ها مواجه هستیم را برطرف نماییم.
وی به پشرفت کشور در حوزه تولید علم اشاره کرد و افزود: براساس سند چشم انداز ۲۰ ساله ایران قرار بود طی این مدت به جایگاه نخست علمی منطقه برسیم اما این اتفاق تنها در ۵ سال رخ داد و باید این مسیر و شتاب را حفظ کنیم.
وی بیان کرد: شتاب علمی کشور، ۱۱ برابر متوسط جهانی است و در حال حاضر رتبه ۱۵ دنیا را در تولید علم داریم که البته این شروع کار است و به سمت بهبود آن حرکت می کنیم.
انتهای پیام
نظرات