به گزارش ایسنا، زهراپناهی روا در اولین جلسه کارگروه «آموزش و استعدادیابی» اظهارکرد: برای این که بتوانیم در مدارس شاهد و ایثارگران توسعه کیفی و هم توسعه کمی ایجاد کنیم، نگاه کارشناسان و مدیران مدارس شاهد برای ما بسیار مهم است.
وی با اشاره به این که همه بخشها باید در برنامههای اداره کل امور شاهد و ایثارگران مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: هدف این است که همه در ستاد و در استانها، همصدا و همفکری داشته باشیم تا با همافزایی به پیشبرد برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اداره کل شاهد و ایثارگران کمک کنیم.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران با اشاره به اینکه لازم است مصوبات و نتایج «کارگروه آموزش و استعداد یابی» با دقت و سرعت، پیگیری و عملیاتی شود، گفت: برای این کارگروه دبیرخانهای با مسئولیت یکی از روسای ادارات شاهد ایجاد میشود.
در ادامه این نشست کارشناسان اداره امور شاهد و ایثارگران ادارات کل استانها گزارشی از مسائل و دغدغههای حوزه مدیریت خود و همچنین مشکلات مرتبط با ثبت نام مدارس شاهد، بیان کردند که مهمترین مسائلی که از سوی آنها در این نشست مطرح شد به شرح زیر است:
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، درخواست تفویض اختیار ثبت نام دانش آموزان به استانها، زمانبندی ثبت نام با توجه به سه دوره تحصیلی در تیر، مرداد و شهریورماه، ایجاد سامانه مستقل ثبت نام مدارس شاهد، افزایش شهریه ثبت نام دانش آموزان مدارس شاهد، ارسال نظرات اصلاحی در خصوص دستورالعمل ثبت نام تا دهم دی ماه به ستاد، اعتبار داشتن کارت ایثار رزمندگان که دارای هولوگرام بوده و توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شده است. پیشنهاد شد دانش آموزان همجوار مدارس شاهد امتیازی برای ثبت نام داشته باشند. شناسایی دانش آموزان ذینفع درطرح تقویت بنیه علمی دانش آموزانی که معدل زیر۱۴ دارند و استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشگاهها و فضای مجازی با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی از جمله مسائل مطرح شده در این نشست بود.
انتهای پیام
نظرات