• شنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401091912871
  • منبع : نمایندگی اردبیل

الزامات قانونی و فرآیندهای اجرای صندوق بیماران خاص اعلام شد

الزامات قانونی و فرآیندهای اجرای صندوق بیماران خاص اعلام شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به الزامات قانونی و فرآیندهای اجرای صندوق بیماران خاص گفت: بیماران خاص و صعب‌العلاج برای بهره‌مندی از بسته‌های خدماتی بیمه به سامانه شهروندی مراجعه کنند.

سید وحید خلیل اللهی ۱۹ آذر در نشست با خبرنگاران با اشاره به الزامات قانونی و فرآیندهای اجرایی این صندوق خاطرنشان کرد: ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با تصویب اساسنامه توسط هیأت وزیران و با تخصیص ۵ هزار میلیارد تومان هزینه‌های درمانی و تصویب ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اردبیل نیز عملیاتی شد.

مدیرکل بیمه سلامت اردبیل گفت: تمامی بیماران خاص و صعب العلاج مشمول این صندوق می شود به طوری که بیمه بودن مشمولین توسط یکی از سازمان‌های بیمه گر پایه ضروری است و مزایای این صندوق مازاد بر تعهدات بیمه پایه و تکمیلی می‌باشد.

خلیل اللهی تأمین مالی صندوق اعم از ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، تشخیصی و درمانی، بازتوانی و توانبخشی، تسکینی، پرستاری و درمان در منزل و … را از وظایف این صندوق برشمرد و بیان کرد: بررسی و تعیین مبلغ پرونده درمانی بیمه شدگان متقاضی اعتبارات خارج از شمول ضوابط و معرفی واجدین شرایط تسهیلات بانک به کارگروه استان طبق دستورالعمل بانک مرکزی از فعالیت‌های تعریف شده برای این صندوق است.

خلیل اللهی پیشنهاد افزایش بیماری جدید صعب العلاج به لیست ۱۰۷ تایی بیماران صعب العلاج را یادآور شد و گفت: پرداخت سهم بیمه پایه و بیمه تکمیلی از محل این صندوق ممنوع است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل گفت: پرداخت هزینه‌های بیماران صعب العلاج و خاص از مسیر سامانه‌های الکترونیکی است به طوری که در حال حاضر بسته خدمتی ۹ نوع بیماری در سامانه‌های الکترونیکی تعریف شده و ۲۷ بیماری در دست اقدام است که نهایتاً ۴۴ نوع بیماری در سامانه‌ها تعریف خواهد شد.

خلیل اللهی با بیان اینکه بیماران صعب العلاج باید در سامانه‌های الکترونیکی نشان دار شوند، اضافه کرد: با تعریف بیماری و نشان دار شدن بیمار در سامانه اغلب هزینه‌های این بیماران حتی در بخش خصوصی به عهده سازمان بیمه خواهد بود.

مدیرعامل صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل با تشریح وظایف کمیته استانی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اضافه کرد: بررسی و تعیین مبلغ پرونده درمانی بیمه شدگان متقاضی اعتبارات خارج از شمول ضوابط، معرفی واجدین شرایط تسهیلات بانک به کارگروه استان طبق دستورالعمل بانک مرکزی و پیشنهاد افزایش بیماری جدید صعب العلاج به لیست ۱۰۷ موردی بیماران صعب العلاج از جمله این وظایف است.

وی با بیان اینکه پوشش صندوق در خصوص تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح به زودی اعلام می‌شود، اضافه کرد: پوشش ۱۰۰ درصدی تعرفه دولتی خدمات بستری بیماران EB ، SM ، CF و موکوپلی ساکاریدوز، پوشش ۱۰۰ درصدی داروهای Nusinersen و Risdiplam برای بیماران SMA و پوشش ۱۰۰ درصدی داروهای MS که پیش از این ۷۹ تا ۹۷ بود، نمونه‌های اعمال شده در سامانه‌های الکترونیکی بیمه سلامت است.

مدیرعامل صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل از شهروندانی که دچار بیماری صعب العلاج و خاص هستند خواست؛ با مراجعه به سامانه شهروندی بیمه از مزایا و خدمات صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل بهره مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha