به گزارش ایسنا، عطاالله رفیعی آتانی در نشست خبری چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی، گفت: این جشنواره برترین رویدادی است که پیرامون مدیریت شهری به صورت سالانه برگزار میشود، این رویداد در پنج قالب مقاله، کتاب، پایاننامه، طرحهای پژوهشی و ایدههای خلاقانه آثار افراد را در دبیرخانه اخذ کرده که نهایتا از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: هدف جشنواره گفتمان سازی پیرامون مدیریت شهری و تولید دانش در تراز تهران است. از سوی دیگر شبکه سازی متخصصان و صاحبنظران و همچنین کشف استعدادهایی که در آینده با ما و یا سایر مراکز پژوهشی همراه خواهند شد از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است. بیتردید شناسایی و معرفی پژوهشگران و نوآوران در این جشنواره دنبال خواهد شد.
رفیعی تاکید کرد: مشارکت کنندگان اصلی در این جشنواره شهرداری تهران، سازمان شهرداریها، شورای عالی استانها، شورای شهر تهران و مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران است.
وی در تشریح حوزههای تخصصی این جشنواره نیز گفت: در این جشنواره در ۹ حوزه تخصصی افراد پس از ثبت آثار خود در سامانه پژوهشهایشان توسط ۶۵ نفر از اعضای هیات علمی و افراد مراکز پژوهشی مورد ارزیابی قرار میگیرد و بیش از ۵۰ سازمان و نهاد تخصصی و پژوهشی با ما همراه بودهاند.
رفیعی با اشاره به اینکه ۲۲۳۷ اثر در سایت جشنواره ارسال و بارگزاری شده است، افزود: در این دوره رتبه نخست با میانگین امتیاز داوری ۹۰، رتبه دوم با میانگین امتیاز داوری ۸۰ و آثار شایسته تقدیر نیز با میانگین امتیاز داوری ۷۰ برگزیده خواهند شد. از مجموع آثار ارسالی ۱۰۴۸ مورد مقاله، ۲۷۷ مورد کتاب، ۲۲۵ مورد پایاننامه، ۳۴۸ مورد طرح پژوهشی، ۳۳۹ مورد ایده خلاقانه بوده است. همچنین ۵۰۴ مورد در حوزه شهرسازی، ۳۲۷ مورد در حوزه اجتماعی فرهنگی، ۳۱۵ مورد خدمات شهری، ۲۵۴ مورد هوشمندسازی، ۲۵۲ مورد مدیریت شهری، ۱۶۸ مورد حوزه زیربنایی، ۱۶۵ مورد حوزه مالی و اقتصادی و ۱۰۹ مورد نیز در حوزه توسعه روستایی بوده است.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران با اشاره به اینکه سه اثر در میان آثار ارسالی بالاترین جایزه جشنواره را در سه حوزه ایمنی و مدیریت بحران، خدمات شهری و مالی و اقتصاد شهری کسب کردهاند، افزود: ۱۶ نفر نیز حائز تقدیر در این جشنواره خواهند شد و سلسله نشستهای تخصصی در ۱۰ نشست تخصصی در این جشنواره با حضور صاحبنظران و متخصصان برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: ما در این جشنواره به دنبال دستاوردهای مختلفی از جمله ایجاد شبکه پژوهشگران و در اختیار قرار دادن پذیرشهای برتر برای مدیریت شهری هستیم.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران در خصوص به مرحله اجرا رسیدن این پژوهشها در دورههای قبلی جشنواره نیز گفت: حدود ۴۰ درصد از پژوهشها در دورههای قبلی مورد استفاده مدیریت شهری قرار گرفته که بخشی از آنها به صورت مستقیم و بخشی نیز در حوزه وظایف ترویجی مرکز مطالعات بوده است.
رفیعی در خصوص آسیب شناسی مراسم جشن عید غدیر در پایتخت نیز گفت: هنگامی که کاری انجام میشود یک قسمت مثبت دارد و بخشی نیز به عنوان چالشها و مشکلات شناسایی میشود تا اگر مقرر شد که اقدامی دوباره تکرار شود با تمهیداتی که در نظر گرفته میشود چالشهای آن کاهش پیدا کند. در این مراسم استقبال بیش از آن چیزی بود که مدیریت شهری پیش بینی میکرد لذا ممکن بود بی نظمیهایی در آن وجود داشته باشد هر چند که نتایج آن مثبت بوده و استقبال بی نظیر بود.
انتهای پیام
نظرات