• پنجشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۱۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401091711642
  • خبرنگار : 50210

عین اللهی:

بخش اعظمی از پروژه ولیعصر اراک امسال پایان می یابد

بخش اعظمی از پروژه ولیعصر اراک امسال پایان می یابد

ایسنا/مرکزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بخش اعظمی از پروژه بیمارستان ولیعصر اراک تا پایان امسال خاتمه می یابد.

دکتر بهرام عین اللهی ۱۷ آذرماه ۱۴۰۱ در حاشیه بازدید از پروژه درحال ساخت بیمارستان ولیعصر (عج) اراک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات اجرایی بیمارستان ولیعصر(عج) اراک از سال ۱۳۸۶ آغاز شده و مردم هم خواهان بهره برداری بیمارستان در اسرع وقت هستند.

وی تصریح کرد: طبق گزارشات، در دولت سیزدهم، پیشرفت فیزیکی بیمارستان از ۶۷ درصد به ۸۵ درصد رسیده است و در حال حاضر کارگران بسیاری دو تا سه شیفته مشغول به کار هستند و سرعت کار خوب است و در سفر رییس جمهوری به استان نیز ۴۰۰ میلیارد تومان برای پروژه مصوب شد که ظاهرا تاکنون یک چهارم آن تخصیص یافته است و برای باقی بودجه آن پیگیری می کنیم که از منابع وزات بهداشت و منابع دولت تخصیص یابد و پروژه به سرعت پیش رود.

عین اللهی با بیان اینکه از نظر تجهیز و بهره برداری، وزارتخانه مشکل خاصی ندارد، گفت: اگر پروژه به لحاظ سخت افزاری پیش رود، به سرعت می توان کار تجهیز را انجام داد. پروژه ولیعصر در واقع به یک پروژه تاریخی تبدیل شده است و امیدواریم که تکمیل آن هدیه ای از جانب دولت سیزدهم به مردم استان مرکزی باشد.

وی اضافه کرد: پروژه ولیعصر فقط مختص استان مرکزی نیست بلکه به واسطه داشتن همه بخش های پزشکی می تواند به چند استان مجاور خدمات رسانی کند و امیدواریم به سرعت آنرا به پایان برسانیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: مسلما برای تکمیل چنین پروژه هایی نمی توان زمان دقیقی اعلام کرد، بیمارستان سازی با پروژه های دیگر متفاوت است، بیمارستان امکاناتی و تجهیزاتی مانند اکسیژن، اتاق های عمل و ... دارد که مانند دیگر ساختمان ها نیست ولی بخش اعظمی از پروژه تا پایان سال تکمیل می شود.

وی در خصوص وضعیت آلودگی هوای نیروگاه حرارتی شازند، بیان کرد: وزارت بهداشت همواره توصیه های بهداشتی و سلامتی خود را به سایر وزارتخانه ها می کند، استاندار مرکزی پیگیر موضوع هستند و باید به سمتی حرکت کنیم که این مشکلات حل شود.

عین اللهی گفت: قول می دهم در اولین جلسه هیات دولت، مطالب و درخواست مسئولان استان در بحث تامین سوخت گاز نیروگاه را منعکس کنم.

به گزارش ایسنا، در این بازدید، استاندار مرکزی اظهار کرد: امیدواریم که مجموعه دستگاه ها نسبت به رفع مسئله آلودگی هوای اراک تلاش کنند.

دکتر فرزاد مخلص الائمه افزود: امسال در کنار بحث ناترازی گاز و برق با مسئله ناترازی سوخت نیز مواجه شده ایم که کار را سخت کرده است، در حال حاضر هیچ نیروگاهی در کشور وضعیت نیروگاه حرارتی شازند را ندارد و در واقع استثنایی ترین نیروگاه مضر کشور به شمار می رود و این شرایط تنها مربوط به استفاده از مازوت در دو واحد نیروگاه است.

حسن آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان نیز اظهار کرد: نیروگاه شازند، پتروشیمی و پالایشگاه و شرکت آلومینیوم ایران نقش بسزایی در سلامت مردم دارند و نباید اجازه قطع گاز آن داده شود، لازم است که وزیر بهداشت این موارد را در جلسه هیات دولت بیان کند.

به گزارش ایسنا، در ادامه دکتر علی اکبر کریمی دیگر نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، گفت: در حال حاضر انتظار می رود که این نیروگاه استثنائا سوخت گاز داشته باشد، در بحث مازوت، پالایشگاه شازند مازوت کم سولفور تولید می کند اما این مازوت به کشتی ها اختصاص می یابد در حالی که لازم است حداقل مازوت نیروگاه، مازوت کم سولفور باشد که آسیب کمتری داشته باشد اگرچه اولویت با تامین گاز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha