• پنجشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401091711486
  • خبرنگار : 50184

تجلیل از ۸۷ پژوهشگر و فناور برتر کرمانشاه

تجلیل از ۸۷ پژوهشگر و فناور برتر کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه طی مراسمی از ۸۷ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمانشاه به مناسبت هفته پژوهش تجلیل شد. 

دکتر محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه امروز(۱۷ آذر) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، از دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین و متولی برگزاری برنامه های هفته پژوهش در استان نام برد و اظهار کرد: برنامه های استانی این هفته در کرمانشاه از ۱۲ آذر آغاز و تا به امروز(پنجشنبه) ادامه پیدا کرد. 

وی ادامه داد: در روز پایانی این هفته در استان از ۸۷ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان در حوزه های مختلف تجلیل خواهد شد. 

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در این مراسم شش نفر برگزیده استان در حوزه های تخصصی، ۳۵ نفر برگزیده دانشگاه ها، ۱۲ نفر برگزیده مراکز تحقیقاتی و ۱۸ نفر فناور برتر معرفی و تجلیل می شوند. 

وی اضافه کرد: امسال ۴۳ پرونده پژوهشگران منتخب از ۲۷ دستگاه اجرایی توسط کمیته علمی دانشگاه بررسی شد که در نهایت ۱۹ نفر از میان آنها به عنوان پژوهشگران برگزیده این دستگاه ها انتخاب شدند. 

احمدی همچنین از تجلیل از پرفسور شمسی پور به عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۱ هم در این مراسم خبر داد. 

وی در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه نیز در دو بخش دانشگاه رازی و استانی برگزار می شود، اعلام کرد: نمایشگاه استانی توسط پارک علم و فناوری استان در اوایل دی ماه برگزار خواهد شد و نمایشگاه دانشگاه رازی هم از ۱۴ آذر تا به امروز فعالیت داشت. 

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به تشریح وضعیت دانشگاه رازی در تعدادی از شاخص ها پرداخت و اعلام کرد: طبق آخرین رتبه بندی نظام رتبه بندی علوم جهان اسلام ISC دانشگاه رازی با یازده پله صعود در جایگاه دوازدهم در بین دانشگاه های جامع کشور قرار گرفته است. 

وی به افزایش تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه در شاخص های ملی و بین المللی هم اشاره کرد و گفت: هفت نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه جزو پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر و ۱۷ نفر از آنها هم جزو پژوهشگران پراستناد دو درصد جهان هستند. 

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه از رشد قابل توجه تولیدات علمی این دانشگاه در یک بازه زمانی پنج ساله خبر داد و گفت: از سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۲۱ مجموعا ۳۳۲۵ تولید علمی داشته ایم که در بین دانشگاه های غرب کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است. 

وی با بیان اینکه تعداد استنادات به تولیدات علمی دانشگاه رازی در بین دانشگاه های غرب کشور بالاترین آمار را دارد، عنوان کرد: با در نظر گرفتن این موارد دانشگاه رازی همچنان مرجعیت علمی خود را در غرب کشور حفظ کرده است. 

احمدی در خصوص شاخص همکاری های بین المللی این دانشگاه هم اعلام کرد: از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۱۶ در این بخش تنزل داشته ایم و در سال ۲۰۱۸ تا اواسط ۲۰۱۹ مسیری مستقیم و متوسط را طی کردیم، اما از اواسط ۲۰۱۹ سیر صعودی داشته ایم. 

وی از سه برابر شدن تعداد شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور دانشگاه در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل آن خبر داد و گفت: در بحث طرح های پژوهشی تقاضا محور هم در سال ۱۳۹۸ تعداد ۷۶ طرح، در سال ۱۳۹۹ تعداد ۶۹ طرح و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۷۱ طرح داشته ایم. 

رئیس دانشگاه رازی اضافه کرد: هرچند که تعداد طرح های سال ۱۴۰۱ هنوز بارگذاری نشده، اما از نظر اعتباری رشدی دو و نیم برابری نسبت به سال گذشته دارد. 

وی در پایان به صدور مجوز تاسیس پارک علم و فناوری این دانشگاه هم یاد کرد و گفت: امیدواریم در این راه از تجارب پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی استان استفاده کنیم و با همراهی و همدلی آنها بتوانیم جایگاه استان را ارتقاء ببخشیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha