دکتر علی عفتی زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پرداخت تسهیلات ناباروری در راستای اجرای سیاستهای جمعیتی در استان اظهار کرد: این تعداد افرادی که به بانک معرفی شده اند مربوط به ابتدای مهر ماه سال جاری تاکنون بوده است.
وی با بیان این که با باز بودن پنجره جمعیتی فرصت داریم تا روند رشد جمعیت را تغییر داده و مانع از پیری جمعیت شویم، ادامه داد: در همین راستا تلاشهای متعددی انجام شده تا بتوانیم به خوبی سیاستهای جمعیتی را اجرایی کنیم.
وی افزود: در این راستا تسهیلاتی برای درمان ناباروری پیشبینی شده است و در قالب اقدامی حمایتی برای درمان زوجهای نابارور پرداخت میشود.
دکتر عفتی زاده با بیان اینکه هدف از اجرای این برنامهها در راستای افزایش کسب رضایتمندی زوجهای نابارور و کاهش هزینههای درمان است، ادامه داد: با ارائه این تسهیلات، تمهیداتی برای درمان فراهم شده تا بار اجتماعی و اقتصادی وارده به زوجهای نابارور کاسته شود.
عفتیزاده با بیان اینکه تسهیلات قرضالحسنه درمان ناباروری تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال به زوجهای دارای شرایط پرداخت میشود، خاطرنشان کرد: زوجهای پیگیر درمان با مراجعه به بیمارستان بنتالهدی توسط فلوشیپ نازایی ویزیت و مورد تأیید قرار گرفته و برای انجام اقدامات درمانی به معاونت درمان ارجاع داده میشوند.
وی افزود: معاونت درمان دانشگاه نیز طی فرآیندی زوجهای نابارور متقاضی را برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت به بانک معرفی میکند.
انتهای پیام
نظرات