• سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401091510398
  • منبع : نمایندگی گلستان

استاندار گلستان تأکید کرد:

لزوم نگاه سه‌بعدی به مسایل اجتماعی/ عرصه‌های فرهنگی محل تکنوازی نیست

لزوم نگاه سه‌بعدی به مسایل اجتماعی/ عرصه‌های فرهنگی محل تکنوازی نیست

ایسنا/گلستان استاندار گلستان بر لزوم نگاه سه‌بعدی مدیران به مسایل فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: مدیرانی که نمی‌توانند در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی کار کنند، کنار بروند.

علی‌محمد زنگانه شامگاه امروز سه شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱ در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان گلستان که در سالن اجتماعات شهید رجائی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در ترویج مسایل فرهنگی باید چشم‌ها را شسته و به مسائل به شکلی دیگر نگاه کنیم.

استاندار گلستان با بیان اینکه شناسایی آسیب‌های اجتماعی از جمله آسیب‌های قشر دانش‌آموز و دانشجو و سایر اقشار جامعه و ارائه راهکار و چگونگی اجرای راهکارها از اولویت‌هاست، ادامه داد: باید جلسات کارگروه نتیجه‌بخش بوده و بین مدیران و همکاران درون دستگاه‌ها تقسیم کار ملی انجام شود.

وی پرهیز از نگاه سطحی و بررسی عمیق و مدیریتی به مسائلی که مسئولیت آنها را برعهده گرفته‌ایم را مهم برشمرد و افزود: باید رهنمون‌های مقام معظم رهبری در زمینه تقسیم کار توسط اعضای کارگروه مطالعه شود تا سرمشق و سرلوحه عملکرد در همه حوزه‌ها باشد.

استاندار گلستان بر دوری از منیت در اجرای دستورالعمل‌ها و طرح‌ها تأکید کرد و گفت: موازی کاری‌ها باید کنار گذاشته شود و اگر روش عملکرد کارگروه تغییر و اصلاح نشود، دیگر در جلسات شرکت نمی‌کنم.

وی با اشاره به اینکه اگر برخی مدیران نمی‌توانند در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی کار کنند باید کنار بروند، تصریح کرد: این عرصه‌ها محل تکنوازی نیست باید با ایجاد شبکه اعتلافی و همکاری با سایر دستگاه‌ها و همکاران به‌روش درون‌بخشی عمل کرد.

لزوم نگاه سه‌بعدی به مسایل اجتماعی/ عرصه‌های فرهنگی محل تکنوازی نیست

زنگانه با تأکید بر اینکه مدیران حاضر در کارگروه‌ها نسبت به مسایل گام‌به‌گام حرکت کرده و آسیب‌ها را شناسایی و راهکار ارائه دهند، خاطرنشان کرد: نباید دنبال کارهای حادثه‌ای باشیم و باید شبکه‌ای، بین‌بخشی و فراقوه‌ای پیش برویم تا اقدامات ما اثربخش باشد.

وی نگاه سه‌بعدی به مسایل فرهنگی و اجتماعی را مهم دانست و عنوان کرد: میانبرها را بیابید و آموزش‌ها را به شکل هرمی پیش ببرید و برای آموزش از افرادی استفاده کنید که دارای شخصیت جاذبه‌ای در جامعه به‌خصوص در میان نوجوانان و جوانان باشند.

گفتنی است، در این جلسه اعضای کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان گلستان به بیان مطالب و نقطه نظرات خود پرداخته و راهکارهای لازم در زمینه رفع آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی موجود در جامعه به خصوص مدارس و ‌دانشگاه‌ها را ارائه کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha