به گزارش ایسنا، حجتالاسلام عباس سرشته، ۱۵ آذرماه در جلسه قرارگاه عفاف و حجاب استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه در برخی از روستاها تولیدات لباس با بهترین کیفیت پارچه و دوخت انجام میشود اما با برند ترک وارد بازار میشود، اظهار کرد: با توجه به اینکه حمایت خاصی از تولید کننده نمیشود، مجموعههای تولیدی مجبور به انجام این امور میشوند تا بتوانند تولیداتشان را به فروش برسانند.
وی ادامه داد: در راستای افزایش تولید و حمایت از تولیدات لباسهای ایرانی و اسلامی، جلسههایی با طراحان مد و لباس برگزار شده است که اغلب آنها آمادگی حضور در این طرح را دارند.
وی ادامه داد: خوشبختانه طراحان از لحاظ طرح و برند سازی هیچ گونه مشکلی ندارند اما از لحاظ مالی نیاز به حمایت و سرمایه گذاری دارند که نیاز است با حمایتهای مالی از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان، اقدامات خوبی در موضوع تولیدات پوشاک ایرانی و اسلامی در سطح استان انجام شود.
حجت الاسلام سرشته اضافه کرد: نظارت سازمان صمت خوب است، اما نیاز است که جدیتر و بیشتر در موضوع نظارتها وارد عمل شود.
حجت الاسلام سرشته با اشاره به اینکه به علت عدم حمایت از تولید کننده پوشاک داخلی، رغبت مردم نسبت به استفاده از پوشاک خارجی بیشتر است، گفت: بر این اساس، تولید کنندگان برای فروش محصولات شان به اجبار از برند خارجی استفاده میکنند.
مسئول کمیته مد و لباس استان تصریح کرد: نکته قابل توجه بعدی که بازاریان مطرح میکنند، پراکندگی زیاد عرضه کنندگان لباسهای ایرانی و اسلامی است و مصرف کننده به سختی میتواند برای تهیه این لباسها اقدام کند.
وی افزود: تقاضای تولیدکنندگان این است که تمامی مجموعههای تولیدی پوشاک ایرانی و اسلامی در یک مکان خاص مستقر شوند که مردم به راحتی به آنها دسترسی داشته باشند که نیاز است با حمایت شهرداری یک مکانی برای این مجموعه اختصاص پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات