به گزارش ایسنا، دانشگاه فرهنگیان با صدور اطلاعیهای درگذشت این استاد دانشگاه را تسلیت گفت.
در متن اطلاعیه دانشگاه فرهنگیان آمده است: "بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیهِ رَاجِعونَ
استاد احمد صافی معلم نام آشنای عرصه تعلیم و تربیت کشور، پس از عمری مجاهدت و تلاش پرثمر در راه اعتلای آموزش وپرورش، چهره در نقاب خاک کشید و دیده از جهان فروبست.
ایشان خود از دانش آموختگان در دانشسراهای تربیت معلمی عصرخویش بود؛ که طی نزدیک به پنج دهه کسوت معلمی در مراکز تربیت معلم و دانشگاه های نام آشنای کشور علاوه بر تربیت دانشجویان، آثار متعددی در حوزه تعلیم و تربیت از خود بجای گذاشت.
خدمات موثر ایشان در آموزش و پرورش همچون دبیرکلی شورای عالی آموزش وپرورش، معاون آموزشی وزیر و عضویت در شوراها و .... فصلی زرین در حیات پربرکت ایشان بود.
دانشگاه فرهنگیان درگذشت این استاد فرهیخته را به خانواده ایشان، عموم معلمان و دانشگاهیان تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آن فقید سعید غفران الهی و علو درجات و برای بازماندگان ایشان صبر و اجرجزیل مسئلت دارد."
به گزارش ایسنا، استاد احمد صافی متولد ۲۹ دی ۱۳۱۶ در گلپایگان بود.
این استاد فقید در سال ۱۳۳۴ دانشسرای مقدماتی گلپایگان را به پایان رساند. وی پس از پنج سال تدریس در شهرهای استان لرستان، در دانشسرای عالی تهران پذیرفته شد و در سال ۱۳۴۴ تحصیل در رشته آموزش ابتدایی را به پایان رساند. پس از ادامه تحصیل در رشته راهنمایی و مشاوره در دانشگاه تربیتمعلم، استاد در سال ۱۳۴۸ بهعنوان دانشجوی ممتاز از این دانشگاه فارغالتحصیل شد. از همین سال به تدریس در این دانشگاه مشغول شد که این همکاری بیش از سی سال ادامه داشت.
این استاد پیشکسوت، بیش از پنج دهه در دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، الزهرا، تربیت مدرس، آزاد، شهید رجایی و مراکز مختلف تربیتمعلم به تدریس پرداخت.
طولانیترین دوران تدریس در دانشگاه آزاد واحد رودهن طی شد، که از سال تاسیس آن واحد در ۱۳۶۴ آغاز و تا سال ۱۳۹۱ به طول انجامید. در این دانشگاهها دروسی مانند: سازمان وقوانین آموزش و پرورش ایران، مسایل آموزش و پرورش ایران، آموزش و پرورش ابتدایی، راهنمایی و متوسطه، اصول و فنون راهنمایی و مشاوره، راهنمای تحصیلی، مدیریت آموزشی، روابط انسانی در مدیریت، تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران، خانواده متعادل، آسیب شناسی خانواده، کارورزی در مشاوره، تجربه عملی و کارورزی در معلمی، فنون و روشهای تدریس، مدیریت اسلامی، مدیریت و برنامهریزی آموزشی، آموزش و پرورش ابتدایی و راهنمایی، مشاوره تحصیلی، راهنمایی و مشاوره شغلی و تعدادی دیگر از دروس رشتههای مختلف مراکز تربیت معلم را در دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس تدریس کرده است. حاصل این دوره طولانی آموزشی، علاوه بر تربیت صدها معلم و دانشجو، نگارش تعداد سی و یک کتاب که غالباً با همان سرفصلهای درسی و بعضا با همان عناوین نظیر: سازمان و قوانین آموزش و پرورش ایران، مسایل آموزش و پرورش ایران، راهنمایی و مشاوره و ...، نگارش قریب ۱۰۰ مقاله، اجرا و یا نظارت بر بیش از ۵۰ طرح تحقیقی است.
انتهای پیام
نظرات