• سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401091509807
  • خبرنگار : 71477

کره‌جنوبی دوباره کره‌شمالی را "دشمن" خطاب می‌کند

کره‌جنوبی دوباره کره‌شمالی را "دشمن" خطاب می‌کند

منابع دولتی کره جنوبی امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند، سئول قصد دارد در گزارش دفاعی دوسالانه خود که قرار است ماه آینده تحت دولت محافظه‌کار حاکم منتشر شود، دوباره اصطلاح "دشمن" را برای دولت و ارتش کره شمالی به کار بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، این اقدام به دنبال آزمایش‌های تسلیحاتی پی در پی پیونگ‌یانگ از جمله پرتاب یک موشک بالستیک قاره‌پیما در ماه گذشته و شلیک گلوله‌های توپخانه‌ای در روزهای اخیر به سمت "مناطق حائل" دریایی که براساس توافق دو کره در سال ۲۰۱۸ میلادی برای کاهش تنش‌ها تعیین شده‌اند، صورت می‌گیرد.

یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، گفت: اصطلاحی که دولت و ارتش کره شمالی را "دشمن" خطاب می‌کند، در پیش‌نویس این گزارش سالانه گنجانده شده است.

تیم گذار یون سوک-یول، رئیس جمهور کره جنوبی پیش از مراسم تحلیف ۱۰ مه سال جاری میلادی ۱۱۰ وظیفه سیاسی کلیدی را اعلام کرد که شامل استفاده دوباره از اصطلاح "دشمن" برای ارتش کره شمالی در گزارش دفاعی دوسالانه و دیگر اسناد و مدارک سئول می‌شد.

در راستای تحقق این وظیفه، وزارت دفاع کره جنوبی جزوه‌های آموزشی را در بین نیروهای این کشور توزیع کرده که ارتش کره شمالی را به عنوان یک "دشمن" توصیف می‌کند.

ارتش کره شمالی برای نخستین بار در اوراق سیاست دفاعی سال ۱۹۹۵ میلادی کره جنوبی به عنوان "دشمن" خطاب شد. این اطلاق پس از آن صورت گرفت که پیونگ‌یانگ رسما تهدید کرد که سئول را به "دریایی از شعله‌های آتش" تبدیل خواهد کرد. در نسخه سال ۲۰۰۴ میلادی این اوراق، اصطلاح "دشمن" در بحبوحه بهبود روابط جای خود را به اصطلاح یک "تهدید نظامی مستقیم" داد.  

در سال ۲۰۱۰ میلادی، زمانی که کره شمالی در ماه مارس یک ناو گروه کره جنوبی را با اژدر هدف گرفت و باعث کشته شدن ۴۶ دریانورد شد و همچنین در نوامبر یک حمله توپخانه‌ای به یکی از جزایر مرزی انجام داد و در جریان آن جان دو سرباز و دو غیرنظامی را گرفت، اصطلاح "دشمن" دوباره مورد استفاده قرار گرفت. این اصطلاح تا نسخه سال ۲۰۱۶ میلادی این اوراق وجود داشت.

اما اصطلاح "دشمن" در گزارش‌های دفاعی که دولت مون جائه-این، رئیس جمهور لیبرال وقت در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ میلادی در بحبوحه تلاش‌ها برای آشتی دو کره منتشر کرد، حذف شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha