• سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401091509698
  • خبرنگار : 50037

پایان انتظار ۶ ساله برای آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ای بزرگ در اسدآباد

پایان انتظار ۶ ساله برای آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ای بزرگ در اسدآباد

ایسنا/همدان بیمارستان ۶۴ تختخوابی امیرالمؤمنین(ع) اسدآباد واقع در پرترددترین محور(بزرگراه غرب کشور با بیش از ۴۰ سال قدمت) شش سال پیش به علت فرسودگی ساختمان، حذف چارت سازمانی و حذف ردیف اعتباری و بهره برداری طرح توسعه بیمارستان قائم(عج) و افزایش تختخواب‌ها از ۶۴ به ۱۲۸ تخت از گردونه فعالیت خارج شد تا با ساخت بیمارستان جدید ۱۲۸ تختخوابی نسبت به احیای دوباره این بیمارستان اقدام شود.

آغاز عملیات اجرایی این پروژه بزرگ حوزه دانشکده علوم پزشکی شهرستان منوط بر مرتفع شدن مشکل سند زمین این بیمارستان قدیمی بود که با مرتفع شدن مشکل سند آن در دهه فجر سال گذشته کلنگ زنی طرح آغاز شد و سرانجام روز گذشته رئیس دانشکده علوم پزشکی در کانال تلگرامی منتسب به این دانشکده از آغاز عملیات اجرایی طرح فوق به عنوان یکی از مطالبات چندین ساله مردمی شهرستان مژده داد که این خبر موجب مسرت بسیاری از شهروندان شد چراکه دسترسی آسان و قرار گرفتن در بزرگراه کربلا یکی از وجه تسمیه‌های این بیمارستان به شمار می‌رود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفت‌وگو با ایسنا، از آغاز عملیات اجرایی بیمارستان دوم این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: با حضور مسئولان دانشکده، نماینده شرکت مادرتخصصی وزارت، شرکت مشاور و پیمانکار پروژه صورتجلسه تحویل زمین امضاء و زمین پروژه برای تجهیز کارگاه، تخریب ساختمان قدیمی و احداث بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی رسماً به پیمانکار تحویل شد.

دکتر الهه عزتی با اشاره به اینکه کلنگ زنی این طرح در ۲۰ بهمن ماه سال گذشته انجام شده‌است، افزود: این بیمارستان درمانی- آموزشی ۱۲۸ تختخوابی جایگزین بیمارستان فرسوده حضرت امیرالمؤمنین(ع)، موقوفه مرحوم بکائی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فاصله کمتر از نیم ساعت با چهار شهرستان مجاور شامل کنگاور، تویسرکان، سنقر و قروه با پوشش جمعیتی حدود ۸۰۰ هزار نفر، کاهش بار مراجعات به مراکز سه استان همدان، کرمانشاه و کردستان، مجاورت با جاده اصلی بزرگراه کربلا و پوشش حوادث ترافیکی گردنه پرخطر اسدآباد، پوشش امور سالانه شش میلیون زائر کربلا و به‌ویژه پیاده‌روی اربعین حسینی و نقش مؤثر و ارزنده آن در ارائه خدمات مطلوب از دلایل مهم لزوم ساخت این بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی در شهرستان بوده است.

عزتی با اشاره به زیربنای ۱۲ هزار و ۸۰۰ متری ساختمان طرح در چهار طبقه خاطرنشان کرد: مشکل سند زمین این طرح یکی از دغدغه های مهم در سالیان اخیر برای اجرای پروژه بود که خوشبختانه  در سال گذشته با پیگیری ‌های لازم مشکل سند ملکی این بیمارستان مرتفع و سند به نام دانشکده علوم پزشکی زده شد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز پروژه بزرگ احداث دومین بیمارستان اسدآباد بعد از شش سال از تعطیلی بیمارستان قدیمی امیرالمؤمنین(ع) مطرح کرد: برای ساخت بیمارستان جدید بنای قدیمی بیمارستان امیرالمؤمنین تخریب و بیمارستان جدید ۱۲۸ تختخوابی از نو ساخته می‌شود.

کیومرث سرمدی‌واله از تصویب ۶۵ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز این پروژه خبر داد و خاطرنشان کرد: با اخذ مجوز ماده ۲۳، اعتبار سال اول طرح از محل ملی تنها ۳.۵ میلیارد تومان بود که با پیگیری‌های انجام شده این میزان اعتبار در کمیسیون تلفیق مجلس و قانون بودجه به ۶۵ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه تلاش برای حل مشکل سند زمین و آغاز احداث بیمارستان جدید از ۲.۵ سال قبل شروع شد و بعد از جلسات متعدد به سرانجام رسید، گفت: حل مشکل سند زمین پروژه، اخذ مجوز ماده ۲۳ پروژه از سازمان برنامه و افزایش اعتبار اولیه پروژه از جمله اقدامات انجام شده در ۲.۵ سال اخیر برای احداث دومین بیمارستان شهرستان اسدآباد بوده است.

به گزارش ایسنا، امیدواریم با آغاز عملیات اجرایی این طرح شاخص حوزه دانشکده علوم پزشکی تسریع در روند احداث این طرح با همت مسئولان نیز به عنوان یکی از مطالبات مهم اسدآبادی‌ها با شتاب هر چه بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha