علی اکبر عباسی راد ۱۵ آذرماه در حاشیه بررسی اجرای این طرح اظهار کرد: این عملیات به مناسبت پنجم دسامبر مصادف با ۱۴ آذرماه، روز جهانی خاک و به منظور افزایش پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک و کنترل رواناب در مراتع اطراف روستاهای نمکه و تویه رودبار اجرایی شد.
وی افزود: عرصه مراتع، به عنوان یکی از مهمترین منابع اقتصادی به شمار می رود که تامین معیشت جمعیت قابل توجهی از کشاورزان ودامداران به طور مستقیم یا غیر مستقیم به آن وابسته است.
عباسی راد گونه های مورد استفاده برای انجام عملیات اصلاحی و احیایی را گونه های فستوکا،سکاله، درمنه کوهی و گیاه دارویی صنعتی آنغوزه برشمرد و خاطرنشان کرد: استفاده از گونه های با ارزش بومی و تأمین بذر آن از پایه های محلی، ضمن کاهش هزینه های اجرا و وابستگی به بذور خارجی، در صد موفقیت را نیز افزایش دهد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان گفت: مشارکت های مردمی از مهمترین راه های حفظ و حراست از منابع طبیعی است و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تلاش دارد باایجاد شبکه های مردمی دوستداران منابع طبیعی و آموزش و اطلاع رسانی به آنان به حفظ و صیانت از این منابع خدادادی ارزشمند کمک کند.
به گزارش ایسنا- روز ۱۴ آذر( ۵ دسامبر) از طرف سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد(فائو) به عنوان روز جهانی خاک نامگذاری شده و شعار امسال این روز با عنوان " خاک سرآغاز غذا" انتخاب شده است.
انتهای پیام
نظرات