به گزارش ایسنا به نقل از رنگ و ابزار، در بعضی از مکانها با رنگآمیزی مناسب جدولها و جداکنندهها، بجای تابلوهای ترافیک کاربرد دارند.
انواع رنگ جدولی:
رنگ جدولی در دو نوع پایه آب و پایه تینری وجود دارند که نوع پایه تینری آن از قدیم مرسوم بوده و با تینر روغنی رقیق شده و اجرا میشود، اما نوع پایه آب آن که بر پایه رزینهای استایرن اکریلیک ساخته میشوند در یک دهه گذشته پا به عرصه این صنعت نهادند و دارای مزیتهای بسیار بالایی میباشند که از این مزیتها میتوان به بدون بو بودن آنها، فاقد مواد سمی، دوستدار محیط زیست و سریع خشک بودن اشاره کرد. علاوه بر این بعضی از رنگهای اکریلیک جدولی که درجه یک باشند، دارای موادی به نام سیلیکون بوده که این مواد باعث میشود تا این نوع رنگ آب گریز و غبار گریز شود.
شاید شما هم دیده باشید که معمولا معابر شهری دو بار در سال رنگآمیزی میشوند، یکی نزدیک عید نوروز و دیگر قبل از بازگشایی مدارس که تقریباً هر شش ماه یکبار این امر در واقع صورت میپذیرد که اغلب با رنگهای روغنی مخصوص جدول این کار انجام شده و به دلیل روغنی بودن این نوع رنگ، در اثر شرایط جوی و بارش باران و تابش نور خورشید خیلی زود رنگ خود را از دست میدهند و یا به صورت پوسته و ورقهای از روی سطح بلند میشوند، اما با توجه به خواصی که رنگهای پایه آب دارند اگر از این نوع رنگها استفاده شود، ماندگاری بالاتری خواهند داشت و در هزینههای کلی صرفهجویی بیشتری میگردد.
اما اگر شما برای محوطه ساختمانی و یا کارخانه و ادارهجات و... نیاز به خرید رنگ جدولی دارید میتوانید از مجموعه رنگ و ابزار دات کام که متعلق به هولدینگ با رنگ سفیر نیلی است اقدام کنید. این شرکت علاوه بر فروش عمده رنگ جدولی، فروش خرده و جزئی نیز دارد و کار را برای تمامی طیف خریداران راحت کرده است.
نحوه اجرای رنگ برای جدول به چه صورت است؟
این نوع رنگها در دو نوع دستی (سنتی) و نیمه اتوماتیک اجرا میشوند.
در مدل دستی شما پس از اضافه کردن حلال مورد نظر رنگ خود (تینر روغنی یا آب با توجه به پایه رنگ خریداری شده)، به نسبت معمولا 20 الی 30 درصد به رنگ مورد نظر، با استفاده از قلم موهای بزرگ میتوانید این کار را انجام دهید. اما حتماً توجه داشته باشید که قبل از رنگآمیزی، نسبت به شستشوی سطح جدول اقدام کنید. شستشو باعث میشود تا چربی و روغن از روی سطح کار پاک شود و رنگ مورد نظر بهتر با سطح پیوند بر قرار نماید، این پیوند باعث طول عمر بیشتر رنگ میگردد.
در نوع اجرای نیمه اتوماتیک، با ماشینهای رنگآمیزی اجرا میشود که این ماشین دارای یک موتور برق بوده که برق مورد نیاز پیستوله را تامین مینماید و با اهرمی که در دست اپراتور دارد، وظیفه کنترل پاشش را بر عهده میگیرد و رنگ را به سطح مورد نظر میپاشد. اما باید توجه داشت که در نوع پاشش اتوماتیک با دستگاه، رنگ باید از غلظت کمتری برخوردار باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات