• دوشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401091409367
  • منبع : نمایندگی سمنان

بر اساس اعلام پایگاه WOS صورت گرفت؛

دستیابی دانشگاه سمنان به شاخص اچ ۹۸

دستیابی دانشگاه سمنان به شاخص اچ ۹۸

ایسنا/سمنان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از دریافت شاخص اچ ۹۸ دانشگاه سمنان بر اساس پایگاه Web of Science خبر داد.

دکتر سیف الله سعدالدین ۱۴ آذرماه با اعلام این خبر اظهار کرد: دانشگاه سمنان در رتبه بندی شاخص اچ دانشگاه های وزارت عتف جایگاه هجدهم را به دست آورده است که بیانگر تلاش های اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان برای تولید و انتشار مقالات کیفی در نشریات معتبر علمی و اخذ ارجاعات بالا به آن ها است .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با اشاره به اهمیت و جایگاه این دانشگاه، از آن به عنوان نگین خردورزی استان سمنان نام برد و تصریح کرد: دانشگاه سمنان در حوزه های علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و ...از ظرفیت و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: شاخص اچ که اخیراً توسط مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)  اعلام شده است،  شاخصی است که نشان دهنده کیفیت خروجی های علمی و بهره وری پژوهشی در سطح دانشگاه و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با اشاره به اهمیت موضوع مرجعیت علمی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور در سطح جهانی افزود: بر این اساس رسیدن به مرجعیت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فناوری و حل مسائل کنونی و آینده‌ی کشور از اهداف ضروری پژوهش محسوب می­ شود.
همچنین با هدف توانمندسازی واحدهای فناور، قرارداد همکاری میان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت اندیشمندان نوآور سرزمین پاسارگاد (TRIGATE) منعقد شد.

 این قرارداد همکاری بین پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت اندیشمندان نوآور سرزمین پاسارگاد (TRIGATE) منعقد و به امضای دکتر علی حقیقی اصل  رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و مهندس سیدحمیدرضا علوی مدیرعامل شرکت شتاب‌دهنده رسید.

این تفاهم‌نامه یک‌ساله است و ارائه خدمات شتاب‌دهی توسط تریگیت به هسته‌های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از موضوعات این تفاهم‌نامه است .

در پی انعقاد این تفاهم‌نامه، شرکت شتاب‌دهنده TRIGATE، کلیه خدمات و حمایت‌های خود را به صورت برخط و در ازای دریافت بخشی از سهام شرکت، در اختیار شرکت‌های فناور علاقه‌مند قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا- شرکت‌های شتاب‌دهنده نقش مهمی در سرعت بخشیدن به راه‌اندازی کسب و کارها و برقراری ارتباط با سرمایه‌گذاران دارند و این موضوع برای کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیان حائز اهمیت است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha