• دوشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401091409213

رئیس جهاد کشاورزی فارس:

سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم در فارس اعمال می‌شود 

سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم در فارس اعمال می‌شود 

ایسنا/فارس رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس از اعمال سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم در استان خبر داد.

مجتبی دهقان‌پور دوشنبه ۱۴ آذر در نشست فوق العاده ستاد زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه امسال نیز کشت قراردادی گندم دنبال می‌شود، گفت: یکی از سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم تامین کودهای پایه تا ۵۰ درصد قیمت تمام شده یارانه ای برای گندمکاران است. 

او عنوان کرد: پرداخت ۱۰۰ هزارتومان افزایش قیمت تشویقی به ازای هر تن گندم تحویلی، در اولویت خرید قرار گرفتن محصول کشت‌های قراردادی و در اولویت پرداخت بودن وجوه ما به ازای خرید، از دیگر مشوق های دولت در کشت قراردادی گندم است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در کشت قراردادی گندم  صدور بیمه نامه را با ۲۰ درصد تخفیف انجام می‌دهیم و کشاورزان مابقی حق بیمه را در زمان تحویل محصول به دولت پرداخت می کنند، اظهار کرد: پرداخت ۱۵۰۰ تومان به ازای خرید هر کیلوگرم گندم یک سیاست تکمیلی است که برای خرید گندم تمام گندمکاران اعمال خواهد شد.

به گفته او؛ بر اساس تمهیداتی که وزارت جهاد کشاورزی در نظر گرفته است و با رویکرد مثبتی که شرکت بازرگانی دولتی دارد، در استان فارس هم با همکاری خیلی خوبی که بین مجموعه جهاد کشاورزی و اداره کل غله و بازرگانی است، تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا گندمکاران در قالب کشت قراردادی بتوانند از سیاست‌های تشویقی مد نظر بهره‌مند شوند. 

دهقان‌پور ضمن تقدیر از کشاورزان فارس که در امنیت غذایی کشور و این استان نقش آفرینی بسزایی دارند، عنوان کرد: در حال حاضر با اجرای کشت قراردادی گندم فرصت خوبی برای کشاورزان فراهم شده است تا با مشارکت در اجرای آن قسمتی از نهاده های مورد نیازشان تامین شود. 

او همچنین با بیان اینکه در استان از نظر وضعیت ذخیره کودهای پایه و کود اوره در بهترین حالت قرار داریم، اضافه کرد: کشاورزان باید حداکثر استفاده بهینه از این کودها را داشته باشند به خصوص کودهای پایه که بتوانند به افزایش تولید کمک کند. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: امیدوار هستیم ارتباط بین کشاورزان و کارشناسان در پهنه‌های تولیدی قوی تر شود و بتوانیم از رهگذر ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی به افزایش بهره وری برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha