دکتر حمیدرضا صدوقی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۵ دستگاه آمبولانس ICU دار این دانشگاه با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال تجهیز و به بیمارستانهای استان اختصاص داده شد تا خدمات اعزامی را در صورت لزوم به بیماران ارائه دهد.
وی گفت: این آمبولانسها که مجهز به تجهیزاتی از جمله دستگاه اینورتر ۲۲۰ ولت، دستگاه اکسیژن ساز، دستگاه ونتیلاتور، دستگاه دیسی شوک و سیستم مانیتورینگ هستند، به بیمارستانهای استان اختصاص پیدا کردند تا در صورت نیاز و در موقع لزوم بتوانند خدمات اعزامی را برای بیماران ارائه دهند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: با توجه ویژه و تاکید رئیس دانشگاه مبنی بر ضرورت وجود آمبولانس اعزامی در استان، هر دستگاه آمبولانس با اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی از محل اعتبارات دانشگاه تجهیز شد و این آمبولانس ها در بیمارستان های استان مستقر شدند.
وی با اشاره به اینکه پیش از این در هنگام اعزام بیماران، برخی از تجهیزات در آمبولانس به صورت سیار نصب می شد، عنوان کرد: اکنون تجهیزات مورد نیاز بیماران ICU به صورت دائم در این آمبولانسها نصب شده است و می توان امیدوار بود که در کمترین زمان، خدمات اعزامی برای بیماران انجام شود.
در حال حاضر ۵۴ دستگاه آمبولانس در خراسان شمالی به بیماران خدمات رسانی می کند که به گفته مسئولان، آمبولانس های فعال فعلی، پاسخگوی نیاز استان است.
به گزارش ایسنا، زمان رسیدن به بیماران توسط آمبولانس ها در داخل شهر ۸ تا ۹ دقیقه است که یک دقیقه از استاندارد کشوری بالاتر است.
سن استاندارد آمبولانس ها ۱۰ سال است که آمبولانس های موجود در این استان بیشتر از ۱۰ سال عمر کرده اند.
انتهای پیام
نظرات