سیامک الیاسپور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هیچ واحدی برای فرآوری پیاز هرسین به عنوان یکی از مرغوبترین پیازهای تولیدی کشور نداریم، گفت: شهرستان هرسین به واحدهای فرآوری پیاز مثل واحد تولید پیاز داغ، چیپس پیاز و... احتیاج دارد.
الیاسپور با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری برای فرآوری پیاز با توجه به صاحب برند بودن آن با بازدهی بالایی همراه خواهد بود، ادامه داد: از متقاضیان ورود به حوزه فرآوری پیاز در شهرستان هرسین حمایتهای تسهیلاتی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در ادامه با اشاره به مشکلات پیازکاران شهرستان در فصل برداشت محصول، گفت: به دلیل نبود واحد فرآوری پیاز در شهرستان، پیاز تولیدی در فصل برداشت اغلب روی دست کشاورزان میماند و پیازکاران ناچار می شوند محصول تولیدی خود را با قیمت کف بازار به فروش برسانند و از درآمدهای خوب این محصول محروم بمانند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در ادامه اشارهای هم به سطح زیر کشت پیاز در هرسین داشت و افزود: امسال ۳۴۵ هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شد و در نهایت نزدیک ۱۸ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شد.
وی میانگین عملکرد پیاز هرسین را حدود ۶۰ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: رقم قرمز پیاز تولیدی شهرستان به دلیل قدرت ماندگاری زیاد از بازار پسندی بالایی برخوردار است.
الیاسپور عطر، طعم و مزه تند و منحصر به فرد پیاز قرمز هرسین را از دلایل مرغوبیت آن عنوان کرد و افزود: بازارپسندی پیاز هرسین در حدی است که سالانه حدود ۱۰ درصد محصول تولیدی در شهرستان راهی بازارهای خارج از کشور می شود.
انتهای پیام
نظرات