• یکشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۱ / ۰۰:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401091207880
  • خبرنگار : 50105

به نام قطر به کام همسایگان

به نام قطر به کام همسایگان

ایسنا/خراسان رضوی قطر تنها میزبان مسابقات جام جهانی نیست و دبی، پایتخت تجاری امارات متحده‌ عربی، حدود ۴۵۰ کیلومتر دورتر نیز پذیرای گردشگران قطر است.

به نقل از اکونومیست، پیش از شروع بازی‌ها انتظار می‌رفت حدود ۱.۲ میلیون هوادار برای تماشای بازی‌ها که از ۲۰ نوامبر آغاز شده است، از قطر دیدن کنند؛ با این حال همه در این کشور نمی‌مانند و برخی ممکن است مکان مناسب و مقرون به صرفه پیدا نکنند و یا ممکن است به دلیل ازدحام جمعیت مکانی برای اقامت نداشته نباشند؛ بنابراین چندین کشور همسایه از این جام سود خواهند برد که بین آن‌ها بزرگترین برنده دبی است.

پیش از شروع بازی‌ها اعلام شد شرکت هواپیمایی فلای دبی، شرکت هواپیمایی ارزان‌قیمت امارات، در مواقع عادی روزانه سه پرواز به دوحه، پایتخت قطر، دارد اما این رقم در روزهای برگزاری بازی‌ها به حدود ۳۰ پرواز هم می‌رسد و هواپیمایی قطر خدمات مربوط به ۱۵ پرواز دیگر را ارائه می‌دهد. خطوط هوایی در ابوظبی، پایتخت امارات متحده‌ عربی و شارجه نیز صدها سرویس اضافی را برنامه‌ریزی کرده‌اند.  

امارات تنها کشوری نیست که انتظار رونق گردشگری را دارد. عربستان سعودی که از سال ۲۰۱۹ استقبال از گردشگران را آغاز کرد، قصد دارد ده‌ها هزار هوادار خارجی را پذیرا باشد. بر این اساس دارندگان بلیط ویزای ۲ ماهه رایگان این کشور پادشاهی را دریافت خواهند کرد.

احمد الخطیب، وزیر گردشگری عربستان سعودی، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود در طول برگزاری این مسابقات ۲۴۰ پرواز در هفته بین عربستان سعودی و قطر انجام شود. حتی عمان خواب‌آلود که از گردشگری بازار انبوه دوری می‌کند، انتظار دارد هتل‌هایش شلوغ باشند.

در سال ۲۰۱۷ بحرین، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به همراه مصر، قطر را تحریم و ارتباطات مسافرتی و تجاری خود را با آن قطع کردند. آن‌ها از قطر خواستند که روابط خود را با گروه‌های اسلام‌گرا قطع کند و روابط با ایران و به‌ طور کلی استقلال سیاست خارجی خود را کاهش دهد. قطر از پذیرش این مورد خودداری کرد. در نهایت سال گذشته به‌ طور ناگهانی تحریم‌ها پایان یافت تا حدی به این دلیل که کشورهای همسایه قطر دریافتند چنین سیاستی بیهوده است.

اگرچه قطر میزبان جام جهانی است اما بسیاری از هواداران این جام را به عنوان یک رویداد منطقه‌ای تجربه خواهند کرد. برخی از قطری‌ها معتقدند که شاید بهتر بود یک مسابقه مشترک، مشابه مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۶ که آمریکا، کانادا و مکزیک میزبان مشترک خواهند بود را پیشنهاد داده بود.

بر اساس برخی برآوردها، قطر بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار برای آماده‌سازی برگزاری این رقابت‌ها هزینه کرده است؛ در حالی که همسایگان این کسور تنها بخش کوچکی از چنین بودجه‌ای را هزینه خواهند کرد اما گردشگری آنان از یک رونق فوری برخوردار خواهد شد.

البته بحرین نزدیکترین کشور به قطر است که تنها ۱۴۰ کیلومتر از آن فاصله دارد. با این حال حاکمان آن هیچ پرواز یا منطقه هواداری را با قطر سازماندهی نکرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha