"سیدعلی گلسرخی" در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: ما در اکثر رسانههای کشور، فرماندهان کافی کاربلدی نداشته و نداریم و سربازان تحت امر این فرماندهان هم میبایست با نقشه راه آنها پیش میرفتند و در نهایت نتیجهاش چیزی میشود که فرماندهان زبده رسانههای دشمن و سربازان تحت امرشان، مقرهای حساس و استراتژیک ما را بزنند.
وی با بیان اینکه "در عصر حاضر، رسانهها در خط مقدم جبهه جنگ نرم قرار دارند"، تصریح کرد: اگر در این جبهه هوش، زکاوت و تخصص رسانهای فرماندهان وجود نداشته باشد، ما محکوم به شکست هستیم.
گلسرخی بخشی از دلایل اعتراضات و ناآرامیهای اخیر در کشور را متوجه رسانههایی دانست که به گفته وی به وظیفه ارتباط بین مردم و مسئولان به درستی عمل نکرده و خواستهها و مطالبات مردم را به حاکمیت منتقل نکردهاند تا آن خواستهها انباشته شده و به ناگهان با یک رویداد، از کف خیابان سر در آورند.
عضو شورای حزب پیشرو اصلاحات در استان کرمان، بخش دیگری از اعتراضات و نا آرامیهای اخیر در کشور را مربوط به شکاف بین نسل دهه ۷۰ و۸۰ با نسل حاکم بر جامعه و عدم توجه به خواست و نظر نسل جوان جامعه دانست و تاکید کرد: همه ما از خانواده گرفته تا آموزش و پرورش و حاکمیت در به وجود آمدن این شکاف مقصریم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب، بخش دیگری از دلایل اعتراضات و نا آرامیهای کشور را متوجه نهادهای حاکمیت دانست که به اعتقاد وی در برهههای مختلف، سرگرم وظایف و کارهای روزمره خود بوده و از مردم فاصله گرفته بودند.
گلسرخی افزود: فاصله بین مردم و حاکمیت، فاصله بین قلبهای مردم با حاکمیت است و شاید گاهی اوقات مردم در مواجهه با اتفاق و رویدادی، بنا به مصلحت، همراه و همگام حاکمیت عمل کند اما این همراهی به معنای رضایت مردم از حاکمیت نیست؛ بلکه به معنای نجابت مردم ایران است.
عضو شورای حزب پیشرو اصلاحات در استان کرمان، "حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار سلیمانی" را نمونهای از همراهی مردم با حاکمیت برشمرد و تصریح کرد: مردم، علی رغم وجود مشکلات، در تشییع پیکر سردار شهیدسلیمانی، سنگ تمام گذاشتد و به آمریکا و سایر دشمنان، این پیام را دادند که ملت ایران ملتی نمک نشناس نبوده و نیست.
وی افزود: این حضور میلیونی مردم، میتوانست فرصت خوبی باشد تا حاکمیت، زمینه آشتی ملی را فراهم کند، فرصتی که متاسفانه حاکمیت از آن استفاده نکرد.
گلسرخی با بیان اینکه "انتخابات گذشته ریاست جمهوری، فرصت بعدی حاکمیت بود تا شورای نگهبان، رویه تازهای در پیش بگیرد و در احراز صلاحیت کاندیداها، تسامح بیشتری از خود نشان دهد"، تاکید کرد: اگر در انتخابات گذشته ریاست جمهوری، کاندیداهای بیشتری از سلایق مختلف سیاسی، تایید صلاحیت میشدند و برنامههای خود را به مردم ارائه میدادند و رای همه سلایق سیاسی به صندوق راه پیدا میکرد، شاید اکنون شاهد این اعتراضات و نا آرامیها در کشور نبودیم.
وی به میزان تاثیرگذاری اصلاحطلبان در بهبود شرایط کشور اشاره و بیان کرد: اگر تا دیروز، حرف اصلاحطلبان و رهبر اصلاحات، در میان توده اصلاح طلبان، خریداری داشت اما اکنون حرف آنها نیز خریداری ندارد.
عضو شورای حزب پیشرو اصلاحات در استان کرمان بیان کرد: اکنون تصمیمسازان سیاسی که همان مردم هستند حرف آخر را میزنند و تصمیمگیران دیروز احزاب سیاسی، اعم از اصولگرا و اصلاح طلب، باید از نظر تصمیم سازان سیاسی(مردم) تبعیت کنند.
گلسرخی افزود: اکنون باید نظر مردم را شنید و به تلطیف فضای حاکم بر جامعه کمک کرد و بلندگوهای تشدید دو دستگی بین مردم وحاکمیت را خاموش کرد.
انتهای پیام
نظرات