• پنجشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401091006396
  • خبرنگار : 71641

در هفت ماهه امسال

میزان فروش سفته و برات اعلام شد

میزان فروش سفته و برات اعلام شد

طبق اعلام بانک مرکزی، در هفت ماهه امسال حدود ۱۱۳.۳ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از آن ۵۷.۳ درصد افزایش نشـان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، در مهر ماه سال جاری حدود ۱۵.۵ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با ماه قبل ۲۳ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۲۵.۶ درصد افزایش یافت. همچنین در هفت ماهه سال جاری نیز، حدود ۱۱۳.۳ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۵۷.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

علاوه بر این، مهر ماه سال جاری معادل ۶۴۹ برگ سفته و برات به مبلغی معادل ۸۷.۳ میلیارد تومان در شهر تهران برگشت خورد که در این ماه شاخص‌های تعداد و مبلغ سفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۸۱ و ۴۷۳.۷ رسید که در مقایسه با ماه قبل از لحاظ تعداد و مبلغ ۹.۹ و ۴۰.۲ درصد افزایش داشت و نسبت به ماه مشابه سال قبل از نظر تعداد و از نظر مبلغ نیز به‌ترتیب ۳۱.۵ و ۲۲۴.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شـده در مهر مـاه ۱۴۰۱ به عدد ۵۸۵ رسید که عدد شاخص مذکور در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۳۶.۶ بوده است. علاوه بر این، در هفت ماهه سال گذشته معادل ۴۰۰۱ برگ سفته و برات به مبلغ ۲۹۱.۹ میلیارد تومان در شهر تهران برگشت خورد.

در این دوره متوسط شاخص‌های تعداد و مبلغ سـفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۷۱.۳ و ۲۲۶.۱ رسید که نسبت به دوره مشابه سال قبل از لحاظ تعداد و مبلغ به‌ترتیب ۸.۲ و ۱۲۵.۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

از سوی دیگر، شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شده در هفت ماهه سـال ۱۴۰۱ به عدد ۳۱۶ رسید که عدد شاخص مذکور در دوره مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۱۶۰.۲ بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۱ ۱۰:۲۷

سخنی با مدیران بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و رسانه ها : چرا صرافی های کشور سر سامان پیدا نمیکنند؟مگر میشود صرافی قیمت دلار را بالا ببرد؟بالا رفتن قیمت دلار دست خود بانک مرکزی است.اما نوسان گیری از بازار ارز و خرید فروش ارز با کارت ملی اشخاص متفرقه شده یک تجارت در بازار ارز و صرافی ها.خود بانک مرکزی هم در این کار دست دارد.وگرنه ناظرین بانک مرکزی کجا هستند؟وقتی نظارتی نیست یعنی خودتان شریک افزایش نرخ ها هستید. ن. سازمان بازرسی کل کشور و مجلس چرا نظارتی بر سیستم بانکی و مالی کشور ندارند؟

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۱ ۱۳:۲۳

فوری فکری بحال رانت بین دلار نیمایی و دلار آزاد کنید. با توجه به فاصله زیاد بین نرخ دلار آزاد و نیمایی و ضرر سنگین شرکتهای صادراتی فلزاتی و معدنی و پتروشیمی و ... و ضرر سهامداران بورسی شرکتهای صادراتی و ایجاد رانت برای واردکنندگان نور چشمی دلار نیمایی واردات اجناس مصرفی بشدت بالا میرود. یا دلار آزاد باید پایین بیاید یا دلار نیمایی بالاتر باید برود.چون الان دلار نیمایی 28000 تومان است و دلار آزاد حدود 37000 تومان.یعنی اختلاف 9000 تومانی و ایجاد رانت برای واردکنندگان نورچشمی که تا شب عید 1402 سود تپلی میکنند.بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هم نظاره گر این رانت و فساد گسترده میلیارد دلاری هستند و اقدامی نمیکنند؟ چه کسی پاسخگوی زیان سهامداران این شرکتهای صادراتی هست؟.