محمدعلی کاوسی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: استان خراسان جنوبی به عنوان یک استان پهناور و آسیب پذیر در کشور مطرح است.
وی با بیان اینکه از ۴۰ نوع مخاطراتی که در سطح کشور وجود دارد ۲۰ نوع مخاطره در خراسان جنوبی به وقوع میپیوندد، افزود: اخیرا تلفات در سطح جادههای استان افزایش داشته و در این راستا لازم است جمعیت هلال احمر به عنوان سازمانی بین المللی که امر حاکمیتی بر عهده دارد آمادگیهای لازم را برای کنترل سوانح و حوادث کسب کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: همواره برنامههای مختلفی در هلال احمر استان اعم از توان افزایی و دورههای امدادی برای مردم در راستای پاسخ گویی مناسب در سوانح برگزار شده و در حال حاضر دو هزار و ۳۰۰ امدادگر تخصصی و سازمان دهی شده در سطح استان فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی ششمین استان در حوزه وجود پایگاههای امداد و نجات جادهای در سطح کشور است، بیان کرد: در حال حاضر ۲۴ پایگاه امداد و نجات جادهای در سطح استان وجود دارد.
کاوسی از ضرورت نوسازی خوردوهای هلال احمر و تجهیزات امدادی گفت و ادامه داد: با توجه به دو طرفه بودن جادهها و همچنین مسافتهای طولانی نیاز است ۱۲ پایگاه جادهای دیگر در سطح استان احداث شود.
وی با اشاره به اینکه اخیرا بالگرد ۴۱۲ دو موتوره هلال احمر در فرودگاه شهرستان بیرجند مستقر شده است، بیان کرد: در راستای پاسخگویی مناسب در حوادث شیفتهای تیمهای آنست در استان نیز به صورت ۲۴ ساعته فعال شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه در ۱۱ مرکز عملیاتی سطح استان مجوز دو نفر نیروی عملیاتی اخذ شده است، یادآور شد: در حال حاضر ۲۱۳ خانه هلال در سطح استان فعال است.
انتهای پیام
نظرات