عطااله رئیسی در بازدید از بنادر صیادی کنارک افزود: ۱۰۷ واحد صنایع شیلاتی در نوار ساحلی وجود دارد که از جمله آنها ۲۹ کارخانه تولید کنسرو ماهی است که نقش مهمی در بسته بندی و صادرات تون ماهیان دارند.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت تخلیه و بارگیری آبزیان در بنادر رمین و کنارک بصورت مکانیزه شده که این امر سبب تسریع در تخلیه و از افت کیفیت ماهی جلوگیری میشود.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: بیش از ۸۰ درصد شناورهای صیادی دریای عمان متعلق به شهرستان کنارک است.
وی بیان کرد: کنارک با داشتن ظرفیتهای شیلاتی جایگاه ویژه در تولید و صادرات آبزیان دارد و یکی از بزرگترین بنادر صیادی کشور بوده و جزو ۵۰ بندر کد دار صید تون ماهیان جهان محسوب میشود.
رئیسی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان در کنارک قرار دارد و با بیش از ۳۰ واحد تولیدی سالانه با تولید ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون قوطی کنسرو نیاز کشور را تامین میکند، ادامه داد: بندر این شهرستان علاوهبر صیادی، بندری زیبا و توریستی با دسترسی به آبهای اقیانوس و داشتن سواحل منحصر بفرد است.
وی بیان کرد: افزایش ظرفیت گسترش صیادی و صید در راستای توسعه آن با توجه به ظرفیت منحصر بفرد اسکله کنارک در جنوب استان بعد از چابهار آن هم تا سه برابر ظرفیت، علاوهبر تحول در صنعت شیلات باعث ثمربخشی قابل توجهی در توسعه سواحل مکران میشود.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در سفر سال گذشته رییس جمهور مصوبات خوبی برای بندر کنارک داشتیم افزود: پیشبینی میشود با برنامه تحولی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات ایران، در این فصل صید(پاییز) بیشاز ۲۵۰ هزار تن صید داشته باشیم.
رئیسی تصریح کرد: صیادان در سواحل مکران هماینک با ۹۶۴ فروندلنج (لنج فایبرگلاس ۴۳۴ و لنج چوبی ۵۳۰) و یکهزار و ۴۲۵ فروند قایق ( قایق چوبی ۱۵۹ و فایبرگلاس یکهزار و ۲۶۶ فروند) کار صید را انجام میدهند.
انتهای پیام
نظرات