به گزارش ایسنا به نقل از فولاد فیدار، افراد پیش از آن که بخواهند هر یک از انواع میلگردها را خریداری کنند، بهتر است که به طور کامل با آنها آشنا شوند. برای آشنایی با انواع میلگرد و قیمت ناودانی و کاربرد هر یک از آنها، در ادامه با ما همراه باشید. ما در ادامه هر آن چه که باید در رابطه با انواع این محصولات فولادی بدانید را برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد.
میلگرد چیست و چگونه تولید میشود؟
پیش از آن که بخواهیم شما عزیزان را با انواع میلگرد آشنا کنیم، بهتر است که با خود این محصول و نحوه ساخت آن آشنا شوید. میلگرد نوعی پروفیل است که دارای سطح مقطعی و دایرهای و توپر است. به عبارتی دیگر میتوان بیان کرد که میلگرد نوعی میله تقویتکننده فلزی است که برای افزایش مقاومت ساختمان و... استفاده میشود. این محصول به طور کلی به دو دسته ساده و آجدار تقسیم میشود و دارای انواع مختلفی است.
معرفی انواع میلگرد
همانگونه که بارها بیان شد، میلگردها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها از نظر جنس، شکل ظاهری و سایز با یکدیگر متفاوت میباشند. برخی از پرطرفدارترین نوع میلگردها، شامل موارد زیر میباشند:
انواع میلگرد از نظر مشخصات مکانیکی
نوع دیگری از دستهبندیهای میلگردها، مربوط به مشخصات مکانیکی آنها میباشد. مشخصات فیزیکی یا همان شکل ظاهری میلگردها نیز با یکدیگر متفاوت هستند که برخی از آنها، شامل موارد زیر میباشند:
میلگرد A1: این میلگرد که اغلب با نام میلگرد ساده شناخته شده است، دارای سطحی صاف و بدون هیچ برآمدگی میباشد. این محصول، قدرت جوشپذیری و انعطافپذیری بالایی دارد و اغلب در صنایع جوشکاری و آهنگری، مورد استفاده قرار میگیرد.
میلگرد A2: این محصول در میلگردهای رده نیمه سخت قرار گرفته است و دارای سطحی آجدار میباشد. به همین دلیل از آن در بخشهایی از ساختمان که به برش نیاز است همچون: بخش خاموتها، استفاده میشود.
میلگرد A3: این محصول نیز در میلگردهای رده نیمه سخت قرار گرفته است که بنا به دلایل مختلفی، اغلب اوقات از آن در ساخت تیرها و ستونهای ساختمانی، مصرف میشود.
میلگرد A4: این نوع از میلگرد، دارای آجهای بزرگی است و قابلیت خمشوندگی ندارد. لذا، با حرکتی میتوان آن را شکست و به قطعات کوچکتری تبدیل کرد.
انواع میلگرد از نظر جنس
میلگردها از نظر جنس، نیز دارای انواع مختلفی هستند که برخی از پرفروشترین جنس آنها، شامل موارد زیر میباشند:
میلگرد اروپایی: یکی از انواع میلگرد، نوع اروپایی است که از مقدار زیادی منگنز ساخته شده است. این محصول در عین حال که انعطافپذیری بالایی دارد، در برابر عوامل مختلف نیز مقاوم است. به همین دلیل از آن در مناطقی که زلزله خیز هستند، استفاده میشود.
میلگرد با جنس گالوانیزه: این میلگرد دارای روکشی از جنس گالوانیزه است که در برابر رطوبت، بسیار مقاوم میباشد.
میلگرد با پوشش اپوکسی: میلگرد اپوکسی، همان میلگرد سیاه است که دارای روکشی از جنس اپوکسی میباشد. اما این نوع از میلگرد، مقاومت بیشتری دارد که همین امر موجب شده است تا از آن در پروژههای سنگین، استفاده کنند. قیمت این محصول نیز نسبت به سایر میلگردها، مقرون به صرفهتر میباشد.
میلگرد با فولاد کربن: میلگرد فولاد کربن یا همان سیاه، استحکام کششی بسیار زیادی دارد. اما ایراد بزرگ این محصول، فرسایش زودرس آن است. لذا، در صنعت راه و شهرسازی و صنعت ساختمان سازی از آن استفاده نمیکنند.
انواع میلگرد از نظر سایز و اندازه
نوع دیگری از دستهبندیهای میلگردها مربوط به سایز و اندازه آنها است. لازم به ذکر است تا بدانید که منظور از سایز میلگرد، قطر آن است که بر حسب میلیمتر اندازهگیری میگردد. در اغلب اوقات از میلگردهایی که سایز بزرگتری دارند، در ساخت و سازها و پروژههای سنگین استفاده میشود. در مقابل، هر چه سایز و قطر میلگردها کوچکتر و سبکتر باشند، در پروژههای سبکتری کاربرد دارند.
خلاصه مطلب
ما در این مطلب سعی داشتیم تا شما را با انواع میلگرد آشنا کنیم. به یاد داشته باشید که میلگردها از نظر جنس با یکدیگر متفاوت هستند که هر یک از شما پیش از خرید باید جنس مورد نظر خودتان را انتخاب کرده و سپس برای خرید اقدام نمایید. اگر میخواهید که با سایر انواع میلگردها آشنا شوید و یا اطلاعات دیگری در زمینه انواع محصولات فولادی و یا قیمت ورق سیاه به دست بیاورید، میتوانید با همکاران ما در شرکت پترو فولاد فیدار در ارتباط باشید. آنها اطلاعات کاملی را در رابطه با انواع این محصولات فولادی در اختیار شما عزیزان قرار داده و شما را در زمان خرید، راهنمایی میکنند.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات