• یکشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۹:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401090603872
  • خبرنگار : 50026

معاون جهاددانشگاهی کشور:

ارزیابی واحدهای جهاددانشگاهی متناسب با شرایط و امکانات صورت می‌گیرد

ارزیابی واحدهای جهاددانشگاهی متناسب با شرایط و امکانات صورت می‌گیرد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور گفت: ارزیابی از واحدهای جهاددانشگاهی باید متناسب با شرایط، محدودیت‌ها و امکانات واحد باشد.

عیسی علیزاده، امروز یکشنبه ۶ آذر در مراسم تقدیر از تلاش‌ها و زحمات جلال الدین صادقی و معارفه مهدی ابراهیمی به عنوان سرپرست جهاددانشگاهی استان گفت: موفقیت‌هایی که در جهاددانشگاهی صورت می‌گیرد متعلق به تمامی اعضا است و همه در این موفقیت نقش دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، وی با اشاره به اینکه پایان دوره مدیریت پایان دوره مسئولیت نیست و حس مسئولیت در نیرو از بین نمی‌رود، وجود جلال الدین صادقی و مشاوره‌های ایشان را راهگشا دانست.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور با بیان اینکه ارزیابی از واحدها باید متناسب با شرایط، محدودیت‌ها و امکانات واحد باشد، بیان کرد: یکی از سیاست‌های کلی جهاددانشگاهی رشد متوازن همه واحدها و توجه به واحدهای کم برخوردار و کمتر توسعه یافته است.

علیزاده با تأکید بر اینکه واحدهایی موفق هستند که توانستند رشد متوازن در همه حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگ، پشتیبانی و تجاری سازی داشته باشند، تصریح کرد: واحد خراسان جنوبی یکی از واحدهای پرظرفیت و با نیروی انسانی توانمند است.

وی با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم که اختلافات و مسائل درون خانواده جهاددانشگاهی به بیرون از جهاد کشیده شود، یادآور شد: مشکلات را باید در درون حل کرد.
 

راه‌اندازی طرح‌های اشنغالزا با بهره گیری از پتانسیل‌های منطقه‌ای

مهدی ابراهیمی، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان‌ جنوبی نیز اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه با توجه به ظرفیت‌های استان به ویژه در زمینه گیاهان دارویی، زرشک و زعفران و عناب، مجموعه فعالیت‌هایی در راستای ایجاد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی انجام شد که اکنون مجتمع می‌تواند به عنوان یک طرح اشتغال زا و تاثیرگذار معرفی شود. 

وی با اشاره به اینکه ارتباط جهاددانشگاهی با دانشگاه‌ها و سایر سازمان‌ها و مراکز پژوهشی می‌تواند کمک کننده باشند، بیان کرد: اگر اقدام موثری در حوزه‌های مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی انجام شود باید با همکاری، همفکری و استفاده از ظرفیت سایر سازمان‌ها و مراکز باشد.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از سازماندهی ارتباطات بین حوزه‌ها و همکاری‌های موثر از جمله ارتباط پژوهشکده گیاهان دارویی با استان‌های خراسان جنوبی، ایلام، اردبیل و لرستان در راستای طرح مدرسه ملی مهارت برای آینده مشاغل و مشاغل آینده در حوزه گیاهان دارویی خبر داد.

ابراهیمی ادامه داد: تاکید بر تولید محتوا وگسترش آموزش‌های مجازی از برنامه‌های جهاد دانشگاهی است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه علمی کاربردی ورود به تک درس‌ها انجام شده و مجوزهای مورد نیاز نیز اخذ شده است، گفت: افزایش مشارکت بین حوزه‌ها و واحدهای جهاد دانشگاهی، توانمندسازی نیروی انسانی، ارتقا درآمدها و تنوع بخشیدن به درآمدها، گسترش قراردادهای پژوهشی و ساختار مرکز خدمات تخصصی از دیگر برنامه‌های مورد نظراجرایی است.

ابراهیمی، اجرای طرح‌های پژوهشی دانش بنیان با سایر مراکز تحقیقاتی، استفاده از ظرفیت نخبگان در زیست بوم نوآوری، تداوم برگزاری رویدادهای منطقه‌ای در معاونت فرهنگی را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد.

تشکیل شورای جهاد تبیین، تجهیز و تقویت خبرگزاری‌ها، عقد قراردادهای گروهی در آزمایشگاه تشخیص طبی، عقد قراردادهای پژوهشی، هدف گذاری برای تطبیق فعالیت‌ها با برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور، حرکت به سمت دوره های اشتغال محور در علمی کاربردی، خاتمه طرح دهکده گیاهان دارویی، شبکه سازی با واحدهای دارای فعالیت مشترک، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، اشتغال محور کردن فعالیت‌های پژوهشی واحد، توسعه فعالیت‌های پزشکی با اولویت آزمایشگاه تشخیص طبی و بانک خون، تداوم اصلاح رویه‌های اداری و مالی تا پیاده سازی نظام پاداش، چرخش شغلی براساس شایسته سالاری، توانمندسازی پرسنل با آموزش‌های توسعه فردی و شغلی از دیگر برنامه‌هایی بود که ابراهیمی عنوان کرد.

جلال الدین صادقی، رییس پیشین جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اقدام مثبتی که در هر سازمانی انجام می شود حاصل یک تلاش جمعی است، گفت:  یک فکر هیچ‌گاه موفق نخواهد بود.

وی با اشاره به عملکرد شش ساله خود در این مسئولیت، به گسترش فعالیت‌های واحد در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگ، پشتیبانی و تجاری سازی اشاره کرد.

رییس پیشین جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: شناسایی نقاط قوت و ضعف واحد و نیازسنجی و بررسی اولویت‌ها، ماموریت‌های جدید واحد تعیین شد و در دستور کار قرار گرفت.

صادقی، اخذ موافقت اصولی گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی، راه اندازی مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک، راه اندازی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی،  فرهنگسرای ابن حسام، کالج زبان‌های خارجی، جهاددانشگاهی مرکز قائنات، آزمایشگاه تخصصی تشخیص طبی جهاددانشگاهی مرکز قائنات را به عنوان بخشی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در در دوران ریاست خود عنوان کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha