• یکشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401090603480
  • خبرنگار : 50404

محورهای جشنواره هنرهای شهری مشهد چیست؟

محورهای جشنواره هنرهای شهری مشهد چیست؟

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: امسال سه محور اصلی شامل بهار، امام ‌رضا(ع) و ماه مبارک رمضان را برای جشنواره هنرهای شهری مشهد در نظر گرفته‌ایم.

یوسف اسماعیل‌زاده ضمن اشاره به همزمانی ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۲ اظهار کرد: در هر ۶ بخش جشنواره هنرهای شهری مشهد بر تولید آثاری مرتبط با ماه مبارک رمضان تاکید کرده‌ایم که برخی از این آثار در قالب آذین‌بندی و چراغ‌های شهری و برخی در قالب رویداد، سرود و نمایش خواهند بود.

وی افزود: البته ما باید از چند روز مانده به آغاز فصل بهار، فضای شهر را متناسب با حس‌ و حال اجتماعی جامعه آماده کنیم چون در هر حال اولین رویداد پیش‌روی ما نوروز است اما از آنجایی که از چهارم فروردین، ماه مبارک رمضان هم آغاز می‌شود. ما ذیل محور نشاط اجتماعی و معنوی به این ماه پرداخته‌ایم و از آن به عنوان تجلی نشاط معنوی یاد کرده‌ایم. در فراخوان هم می‌بینیم متناسب با هر بخش زیربخش‌هایی تعریف شده‌است؛ مانند استفاده از احادیث، القاب و آیات قرآن یا پرداختن به تصاویر مرتبط با همدلی و مساوات که می‌تواند برگرفته از ماه مبارک رمضان باشد.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به بخش‌هایی که بیشتر می‌توانند به آماده‌سازی فضای شهر برای استقبال از ماه رمضان کمک کنند، عنوان کرد: در ایام ماه مهمانی خدا، مردم معمولا بعد از افطار در فضای شهر حرکت می‌کنند؛ از این ‌رو آثاری که کارکرد نوری دارند و می‌توانند فضای شبانه شهر را تحت‌تاثیر قرار دهند، بیشتر مدنظر ما هستند؛ در واقع عمده آثار مرتبط با ماه رمضان به‌صورت آذین‌بندی روی سطوح مختلف در فضای شهر اکران می‌شوند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، اسماعیل‌زاده درباره جزئیات هر یک از بخش‌ها نیز بیان کرد: در بخش هنرهای تعاملی شهری بر طرح و ایده‌هایی که ترجیحا از آموزه‌های دینی و ظرفیت معنوی شهر مشهدالرضا(ع) بهره‌مند باشند، تاکید شده‌است؛ طرح‌های پیشنهادی بخش آذین‌بندی شهر برای ماه رمضان هم می‌توانند دربرگیرنده مضامینی مانند نمادها و نشانه‌های ماه مبارک رمضان، بهره‌گیری از مفاهیم این ماه از جمله مودت و مهربانی، احسان و همدلی بین مردم، آیات قرآن و احادیث با مضامین اخلاق اجتماعی باشند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در بخش آثار و آذین‌های نوری به استفاده از نمادها و نشانه‌های ماه مبارک رمضان اشاره شده‌است. در بخش سرود هم بر پرداختن به موضوعات همدلی و مهرورزی، همسایگی، استقبال از ماه مبارک رمضان و نشاط دینی و مفاهیم تربیتی و دینی مرتبط با ماه مبارک رمضان تأکید شده‌است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha