• شنبه / ۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401090502884
  • خبرنگار : 50346

چشم انتظاری ۳۷ جوان مجرم غیر عمد خراسان شمالی به کمک خیران

چشم انتظاری ۳۷ جوان مجرم غیر عمد خراسان شمالی به کمک خیران

ایسنا/خراسان شمالی معاون امورجوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی گفت: ۳۷ جوان زندانی جرائم غیر عمد استان به خاطر ناتوانی در پرداخت مهریه، نفقه و... نیازمند کمک خیران هستند.

فیروزه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مهریه و مسائل پیش روی آن با افزایش قیمت سکه به یکی از دغدغه‌های اصلی برخی زوج‌ها و خانواده‌های آنان تبدیل شده است.

وی افزود: چه بسیار هستند مردانی که به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه تعیین شده در زندان به سر می‌برند که این نیز به معضلی تبدیل شده که بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را نیز به دنبال دارد.

فیروزه بیان کرد: در حال حاضر براساس اعلام آمار ستاد دیه استان ۳۷ جوان مددجو ۱۸ تا ۳۵ سال جرائم غیر عمد در زندان هستند که دارای محکومیت بدهی‌هایی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه و... هستند.

وی با اشاره به اینکه تلاش می‌شود تا از ظرفیت خیران برای کمک به این مددجویان در قالب جشن‌های گلریزان استفاده شود، اظهار کرد: نیازمندی این مددجویان ۳۰ میلیارد و ۵۰۳ میلیون تومان است.

معاون امورجوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی با تأکید براینکه برخی از بدهی‌های مالی مجرمین مبلغ کلانی نیست، اضافه کرد: یکی از مددجویان بابت ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در زندان به سر می‌برد.

فیروزه با تأکید براینکه سند کاهش طلاق در استان تدوین شده است، ادامه داد: مشکلات اقتصادی یکی از عوامل طلاق در بین جوانان است اما همه علت‌های طلاق به مشکلات اقتصادی مرتبط نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه ازدواج اگر آگاهانه و به هنگام باشد پایدار خواهد بود، افزود: استفاده از خدمات روانشناسی پیش از ازدواج یکی از عواملی است که می‌تواند در ازدواج آگاهانه جوانان اثر گذاری مثبتی داشته باشد.

به گفته وی، رواج چشم و هم‌چشمی‌ها نیز موجب شده تا دختران مهریه‌های نجومی از همسران آینده خود طلب کنند که اغلب این میزان مهریه‌ها با توان مالی زوج‌ها هم‌خوانی ندارد و این موجب تعارضاتی می‌شود که گاه زندگی‌های در شرف تشکیل را با مشکل مواجه کرده و در برخی مواقع در همان مراحل ابتدایی متوقف می‌کند.

به گزارش ایسنا، براساس آمار ارائه شده از ثبت احوال خراسان شمالی، آمار طلاق در سال ۱۳۸۳ حدود ۶۲۰ و در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۴۳۰ مورد بوده که نشان از ۴ برابر شدن آن طی ۱۸ سال دارد.

آمار ازدواج نیز در سال ۱۳۸۳ حدود ۹۵۸۰ و در سال ۱۴۰۰ حدود ۸ هزار و ۵۶۰ مورد بوده که نشان از کاهش آن دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha