• شنبه / ۵ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401090502501
  • خبرنگار : 50037

اورژانس کبودراهنگ مُسکن درد بیماران

اورژانس کبودراهنگ مُسکن درد بیماران

ایسنا/همدان فضای نامناسب و کوچک، ازدحام و معطلی بیماران از جمله مشکلات اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان کبودراهنگ است که مسئولان شهرستان را برای مرتفع شدن این دغدغه مردمی بر آن داشته تا نسبت به پیگیری برای احداث اورژانس جدید این بیمارستان اقدام کنند.

اینکه در حال حاضر روند ساخت اورژانس جدید این بیمارستان در چه مرحله‌ ای است؟ و تا زمان احداث و بهره‌برداری از اورژانس جدید چه تدبیری برای حل مشکل اورژانس فعلی اندیشیده شده؟ و در حوزه ارتقاء سلامت شهرستان چه اقداماتی در دست اجراست؟ سوالاتی است که مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ به آنها پاسخ داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به طرح اورژانس جدید بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان اظهار کرد: در بحث احداث اورژانس جدید قرارداد طرح منعقد شده و پیمانکار طرح کار را آغاز کرده و در مرحله پی‌کنی ساختمان طرح است.

مهدی کریمی‌مشاور اعتبار اولیه این طرح را افزون بر هفت میلیارد تومان برشمرد و تصریح کرد: با جدیت پیگیر هستیم که طرح فوق هر چه سریع‌تر در اسرع وقت به نتیجه رسیده و برای ارائه خدمات هر چه بهتر به شهروندان شهرستان افتتاح شود و به بهره برداری برسد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ در ادامه یادآور شد: کل مساحت اورژانس جدید در دست احداث ۲۲۰۰ تا ۲۳۰۰ مترمربع بوده که در این پروژه موارد دیگری نیز درنظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اورژانس جدید کل کارهای اورژانسی را انجام‌ خواهد داد، مطرح کرد: فضا و ساختمان در دست احداث اورژانس جدید در فاصله نزدیک‌ به بیمارستان امام رضا(ع) بوده و فضای ساختمانی آن به این بیمارستان ملحق خواهد شد.

کریمی‌مشاور همچنین ادامه داد: با احداث، راه‌اندازی و آغاز به کار اورژانس جدید بیمارستان باید در آن زمان در زمینه اصلاح چارت سازمانی بیمارستان اقدامات لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه با راه اندازی اورژانس جدید فضای اورژانس قدیم و جدید بیمارستان به نحو مطلوبی می‌تواند پاسخگوی شهروندان شهرستان در ارائه خدمات هر چه بهتر باشد، افزود: تا زمان راه اندازی اورژانس جدید بیمارستان در حال حاضر به صورت کوتاه مدت و مُسکن اقدامات و اصلاحاتی نیز برای اورژانس قدیمی بیمارستان امام رضا(ع) با جابه جایی داروخانه آن در دست انجام است.

کریمی‌مشاور گفت: داروخانه اورژانس قدیم همواره موجب ازدحام و تجمع دوچندان اورژانس شده بود و این امر به ویژه در زمان پیک کرونا مراجعه کنندگان و بیماران را اذیت می‌کرد و موجب نارضایتی بود که به همین علت این داروخانه را به خارج از اورژانس انتقال دادیم و با جابه‌جایی داروخانه حدود ۱۸۰ متر به فضای اورژانس قدیم اضافه شده که در مراحل انتهایی کار خود قرار دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ در پایان با اشاره به احداث انبار دارویی در مرکز بهداشت شهرستان گفت: احداث انبار دارویی شهرستان واقع در مرکز بهداشت خوشبختانه دارای پیشرفت فیزیکی خوب و مناسبی بوده و پیگیر تسریع اقدامات آن هستیم تا در کوتاه ترین زمان‌ ممکن به بهره برداری برسد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کبودراهنگ در همه حوزه ها به ویژه در حوزه سلامت محروم است، اظهار کرد: بیمارستان کبودراهنگ فاقد اورژانس مناسب بوده و اورژانس ندارد که برای مرتفع شدن این مشکل با پیگیری‌های مستمر دستور اعتبار برای ساخت اورژانس بیمارستان شهرستان را از وزارت بهداشت گرفتیم و در حال حاضر احداث اورژانس بیمارستان شهرستان کبودراهنگ با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

فتح‌الله توسلی با بیان اینکه با توجه به نیاز منطقه قرار است بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در شهرستان کبودراهنگ ساخته شود، گفت: در بودجه سال‌جاری احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی کبودراهنگ آورده شده و برای مطالعات آن ۲۰ میلیارد اعتبار اختصاص یافته است.

وی یادآور شد: در این رابطه قرار شد وزارت بهداشت مطالعات ماده ۲۰ و ۲۳ این پروژه را انجام دهد و مطالعات انجام شده را برای پیگیری ماده ۲۳ ملی تحویل دهد که متأسفانه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه کوتاهی کرده و مطالعات ماده ۲۳ آن را هنوز انجام نداده است.

توسلی ادامه داد: شهرستان کبودراهنگ انبار دارویی نداشت و داروهای شهرستان در جایی نامناسب و غیربهداشتی نگهداری می‌شد که برای حل این مشکل نیز با پیگیری های انجام شده اعتبار مورد نیاز برای ساخت انبار دارویی تأمین شد. در حال حاضر انبار دارویی کبودراهنگ‌ با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال ساخت  است.

وی همچنین با اشاره به نبود درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرستان کبودراهنگ یادآور شد: در حوزه درمان تأمین اجتماعی کبودراهنگی‌های تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی سالیانه ۱۰۰ میلیارد تومان به این سازمان پول پرداخت می کنند و هیچ خدماتی در حوزه درمان دریافت نمی کنند که به همین منظور با پیگیری های انجام شده احداث ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرستان کبودراهنگ مصوب شد.

توسلی با بیان اینکه زمین مورد نیاز برای احداث درمانگاه تأمین اجتماعی تهیه و تحویل سازمان تأمین اجتماعی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مطالعات این درمانگاه در حال انجام بوده و اعتبار مربوط برای آغاز عملیات اجرایی طرح تأمین شده است.

به گزارش ایسنا، در پایان امیدواریم با تحقق هر چه سریع تر برنامه‌های در دست پیگیری مسئولان شاهد ارتقاء حوزه سلامت این شهرستان و رضایت حداکثری مردم این منطقه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha