• پنجشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۱ / ۲۰:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401090301950
  • خبرنگار : 50295

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

تئاتر زنجان سابقه دیرینه‌ای دارد

تئاتر زنجان سابقه دیرینه‌ای دارد

ایسنا/زنجان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجانمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: تئاتر استان سابقه دیرینه‌ای دارد و هنرمندان بسیاری از زنجان در جشنواره‌های مختلف تئاتر شرکت می‌کنند.

امرالله حسنی شامگاه امروز (۳ آذرماه) در آیین اختتامیه سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان زنجان، اظهار کرد: تئاتر، هنری است که به دلیل زنده بودن در بین هنرهای دیگر حائز اهمیت است و این زنده بودن موجب می‌شود تا هنرمندان ارتباط مستقیم با بیننده داشته‌ باشند و این امر موجب یک ارتباط دو طرفه می‌شود و شاید انتظاری که از تئاتر داریم از دیگر هنرها نداشته‌ باشیم.

وی با بیان اینکه همه هنرها در جایگاه خود اثرگذار هستند، افزود: شاهد برگزاری سی‌وچهارمین دوره جشنواره تئاتر استان زنجان بودیم تا بتوانیم‌ از بین گروه‌های شرکت‌کننده نمایندگانی را به مرحله کشوری جشنواره فجر اعزام کنیم. همچنین تئاتر استان زنجان دارای پتانسیل بوده و استان زنجان هنرمندانی در این حوزه دارد که در سطح کشور مطرح هستند.

این مسئول با بیان اینکه تئاتر استان سابقه دیرینه دارد و هنرمندان بسیاری از زنجان در جشنواره‌های مختلف تئاتر شرکت کردند و در گذشته یک رقیب اصلی در جشنواره کشوری زنجان بود ولی با شیوع ویروس کرونا از شور و حال آن کاسته شده تا اینکه بعد از کرونا شاهد اجرای جشنواره بودیم، تصریح کرد: در این دوره از جشنواره هنرمندان شهرستان‌ها نیز خوب درخشیدند. در راستای ارتقای سطح آگاهی‌ها و فعالیت‌های هنرمندان برنامه‌هایی را با همکاری انجمن هنرهای نمایشی استان در نظر داریم که اجرای اردوهای هنری و عدالت فرهنگی برخی از این برنامه‌ها است.

حسنی با بیان اینکه در راستای عدالت فرهنگی باید سهم شهرستان‌ها در بودجه مشخص شود، ادامه داد: در حوزه عدالت فرهنگی نظر ما این است که در بودجه باید سهم شهرستان‌ها در اعتبارات مشخص شود و بعد از ابلاغ اعتبارات به صورت شفاف و مشخص در معرض دید مدیران شهرستان‌ها خواهد بود.

در ادامه برنامه عضو هیئت داوران سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان زنجان نیز به قرائت بیانیه هیئت داوران پرداخته و بیان کرد: تئاتر به عنوان یکی از ارکان اصلی تحول آفرین در جامعه است، هنرمندان تئاتر در ساختار فرهنگی و اجتماعی با طرح مسئله مسئولیت قانون‌مندی و نظم اجتماعی برا ی آگاهی بخشی به جامعه را به دوش می‌کشند.

کریم عظیمی افزود: جشنواره‌ها ویترین و نتیجه ماه‌ها تلاش گروه‌های نمایشی برای اجرای عمومی است و لذا اجرای عمومی مداوم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چون تئاتر از دل مردم و برای مردم است. همچنین هنرمندان با خلق آثار متناسب با نیازهای فرهنگی و اجتماعی زمینه برای ارتباط مخاطب با تئاتر مهیا می‌کنند.

وی با بیان اینکه توجه به موضوعات بومی و محلی نیز یکی از راه‌های تقویت رابطه مخاطبان با تئاتر است، خاطرنشان کرد: مشاوره با سایر صاحب نطران علوم انسانی جایگاه تئاتر را در جامعه حفظ و تبیین خواهد کرد، هنرمندان جوان تئاتر فرزندان ما هستند و بر ماست همواره حامی و پشتیبان فرزندان خوب باشیم و مسئولان آموزش را جدی  بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha