دکتر «محسن حرازی زاده» در این باره اظهار کرد: عملیات امداد و نجات هلال احمر در آبان ماه ۱۴۰۱ شامل ۱۳ عملیات جاده ای، یک مورد خدمات مناسبتی، یک مورد خدمات سیل و آبگرفتگی، سه مورد خدمات شهری، یک مورد عملیات صنعتی و کارگاهی و دو مورد عملیات کوهستان بوده است.
وی افزود: طی این عملیات ها ۱۹۹ نفر دچار حادثه شدند که ۵۴ نفر از این افراد در حوادث جادهای، ۱۲۰ نفر در خدمات مناسبتی ، ۸ نفر در خدمات سیل و آبگرفتگی، یک نفر در عملیات صنعتی و کارگاهی، چهار نفر در خدمات شهری و دو نفر در عملیات کوهستان از خدمات هلال احمر بهرهمند شدند.
حرازی زاده ادامه داد: به دنبال این عملیات ها شش نفر نجات یافتند که یک نفر به صورت سرپایی درمان و پنج نفر به مراکز درمانی توسط آمبولانس هلال احمر انتقال داده شدند.
وی گفت: در میان نجات یافتگان سه نفر در عملیات امداد و نجات جادهای، یک نفر در عملیات صنعتی و کارگاهی، یک نفر در عملیات کوهستان و یک نفر در خدمات شهری بودند.
حرازی زاده افزود: ۱۲۴ نفر از نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر استان در قالب ۳۰ تیم به همراه ۱۸ دستگاه آمبولانس، ۱۳ دستگاه خودرو نجات و سه دستگاه خودرو کمک دار سبک در عملیاتهای امدادی حضور یافتند و نسبت به اجرای شش مورد عملیات رها سازی با همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی به خدمت رسانی به حادثه دیدگان پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین حوادث در یک ماهه گذشته در شهرستانهای اردکان و ابرکوه هر کدام با پنج مورد و مهریز سه مورد بوده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان میانگین زمان حضور نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در صحنه( از اطلاع تا حضور در صحنه ) را ۱۶ دقیقه و ۲۷ ثانیه و همچنین مدت زمان آغاز تا پایان عملیات را یک ساعت و ۳۰ دقیقه و ۳۲ ثانیه اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: کلیه پایگاهها در تمام شعب هلال احمر استان آمادگی کامل جهت اسکان اضطراری در راه ماندگان را در محورهای مواصلاتی استان دارند و شماره ۱۱۲ نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان در سطح استان خواهد بود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد، این گزارش ارائه شده از تاریخ ۱ آباه ماه ۱۴۰۱ لغایت ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۱ است.
انتهای پیام
نظرات