حسن شرفی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ۲۷ آبان تا ۳ آذرماه هفته خودمراقبتی نام گرفته است، گفت: نفوذ فضای مجازی در بین خانوادهها و تأثیرات مخرب آن بر تمامی ابعاد زندگی و همچنین عدم توجه به موضوعات مرتبط با سلامت که گاهی ناشی از پایین بودن سطح سواد است، میتواند عدم تفاهمها و یا حتی طلاق را در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه بی توجهی به ابعاد خود مراقبتی علاوه بر افراد و خانوادهها، زمینه ساز بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی در جامعه نیز میشود، افزود: در این راستا، طرح آگاه سازی زنان و دختران به مناسبت هفته خود مراقبتی در تمامی شهرستانهای استان اجرا میشود.
شرفی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح، برقراری یک شبکه ارتباطی سازنده بین نوجوانان، والدین نوجوانان و جوانان، ارتقاء دانش و آگاهی گروه هدف در راستای سواد سلامت اجتماعی و سواد رسانهای و ارائه مشاوره به افراد در معرض خطر است.
وی تصریح کرد: این طرح از سوی دفتر پپیشگیری از آسیبهای اجتماعی معاونت امور توسعه پیشگیری برای دختران ۱۳ تا ۲۰ سال و زنان ۲۰ تا ۴۰ سال اجرایی میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از فعالیت ۱۳ تسهیلگر آموزش دیده در این طرح خبر داد و یادآور شد: این افراد آموزشهایی را در راستای ارتقای سواد رسانهای و سواد سلامت اجتماعی زنان و دختران ارائه میدهند.
انتهای پیام
نظرات