• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۲۰:۲۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1401090201478
  • خبرنگار : 71666

احداث بزرگترین آب شیرین کن صنعتی در جنوب ایران

احداث بزرگترین آب شیرین کن صنعتی در جنوب ایران

مدیر HSE یک شرکت پتروشیمی از احداث پروژه بزرگ آب شیرین کن صنعتی در جنوب کشور خبر داد و گفت: این مسئله در جلوگیری از برداشت آب از رودخانه کارون بسیار دارای اهمیت است.

به گزارش ایسنا، محمدعلی خادمیان در بیستمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع توسعه پایدار یک اصل در برنامه استراتژیک است. بر همین اساس تکالیفی را بدین منظور در نظر گرفته ایم.

وی افزود: یکی از مباحث عمده، موضوع فلرها است و در صدد بوده ایم که گازهای سر چاه نفت را که سوزانده می‌شود خاموش کنیم و محصولات با ارزش تر در نظر گرفته شود. بر همین اساس سه پروژه د اریم که یکی پروژه بیدبلند خلیج فارس است که روزانه حدود ۶۰۰ میلیون فوت مکعب از گازها را در این پروژه اصلاح کرده ایم که در حالی که این گازها سوزانده می‌شد ولی اکنون تبدیل به محصولات با ارزشی مانند اتان می‌شود.

خادمیان ادامه داد: پروژه دوم مکمل پروژه اولی است به اعتبار یک میلیارد دلار است که خوراک پالایشگاه بیدبلند را کامل می‌کند. همچنین پروژه سوم، پروژه یادآوران خلیج فارس بوده که روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز را از فلرهای منطقه جدا و به محصولات با ارزش افزوده تبدیل می‌کند.

مدیر HSE شرکت پتروشیمی خلیج فارس در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر در پالایشگاه گاز بید بلند از طریق جمع آوری فلز، سالانه ۱۷ میلیون تن کربن را از رهایش آن جلوگیری می‌شود.

وی در ادامه به اقدامات ارزشمند مدیرت آب خوزستان و ماهشهر اشاره و تاکید کرد: به طور همزمان چنین موضوع را در دستور کار قرار داده‌ایم که یکی از آنها احداث آب شیرین کن صنعتی است. از طریق این پروژه، آب دریا شیرین و در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد که این موضوع کمک بسیار شایانی به مسئله آب خوزستان دارد و بار بزرگی را از دوش کارون بر می‌دارد تا با استفاده بهینه از آب دریا و شیرین کردن آن در صنعت، آب‌های دیگر صرف موضوعاتی مانند کشاورزی می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر روزانه فقط ۷۰ هزار متر مکعب آب در بندر امام مصرف می‌کنیم و به طور کلی حدود ۲۲۰ هزار متر مکعب در روز در ماهشهر، برداشت آب از رودخانه کارون داریم.
مدیر HSE شرکت پتروشیمی خلیج فارس در پایان تصریح کرد: بازچرخانی آب و بهره مندی از پروژه آب شیرین کن در بهبود وضعیت آب در منازل جنوبی پایتخت و شهرهای دیگر بسیار دارای اهمیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۰۳ ۱۲:۵۴

پیمانکار این پروژه چه کسی هست

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۰۴ ۲۳:۲۵

امیدوارم ....

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۰۶ ۰۵:۰۶

خدا خیرتان بده هر چه آب شیرین کن استان هرمزگان احداث شد. بماند جاهای دیگر کشور .بودجه ربوده شد .صرف مصارف شخصی کردن .

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۰۶ ۱۸:۵۸

مشخص است پساب نمکین این آبشیرین کن کجا ریخته می شود ؟ و در خصوص تاثیر زیست محیطی آن بر محیط زیست منطقه تحقیقاتی شده است؟۶-۹-۱۴۰۱