• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401090201356
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اشتغال بیش از ۸ هزار نفر در صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی سیستان وبلوچستان

اشتغال بیش از ۸ هزار نفر در صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک استان دارای۲۶۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت یک میلیون و ۳۹۰ هزار تن است.

سید محمدرضا سید حسینی در حاشیه بازدید از مرکز صنایع تبدیلی و غذایی شیلاتی شهرستان دشتیاری افزود: واحدهای فعال صنایع تبدیلی و غذایی سیستان و بلوچستان اشتغالزایی بیش‌از هشت هزار نفر را به همراه داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای ارتقای زنجیره ارزش تولید  و صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده با هدف ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای بهره برداران، یک برنامه ۵ ساله برای ارتقا و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان در زیر بخش‌های کشاورزی تدوین و براساس این برنامه در پایان سال ۱۴۰۵، ۴۶۳ هزار و ۴۰۰ تن ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی سیستان وبلوچستان افزایش خواهد یافت.

وی ایجاد اشتغال، فرآوری و افزایش مدت مصرف محصولات کشاورزی، کاهش هزینه‌ها و هدر رفت محصولات کشاورزی، توسعه و گسترش این صنایع، راهی در جهت رشد اقتصادی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و تقویت ارتباطات میان بخش‌های صنعت و کشاورزی را از جمله مزیت راه اندازی صنایع تبدیلی و غذایی عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود:در راستای ارتقای زنجیره ارزش تولید و صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده با هدف ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای بهره‌برداران، یک برنامه پنج ساله برای ارتقا و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان در زیر بخش‌های کشاورزی تدوین شده است.

وی گفت: براساس این برنامه ۴۶۳ هزار و ۴۰۰ تن در پایان سال ۱۴۰۵ به ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی سیستان و بلوچستان افزایش خواهد یافت.

حسینی خاطر نشان کرد: رونق صنایع تبدیلی یکی از سودمندترین ارتباطات بین دو بخش صنعت و کشاورزی است، این صنایع از میزان بیکاری‌های دایمی و فصلی در مناطق روستایی می‌کاهد و زمینه مناسب جهت توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهره‌وری، ایجاد فرصت‌های شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخش‌های اقتصادی و کاهش نابرابری‌های منطقه‌ای منجر خواهد شد.

وی بیان کرد: سالانه چهار میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در سیستان‌وبلوچستان تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha