• چهارشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401090201153
  • خبرنگار : 71282

معاون وزیر کار اعلام کرد:

آمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکن

آمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکن

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت نام ۴۶۰ هزار کارگر در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: کلنگ احداث ۲۰۰۰ واحد مسکن کارگری در گلبهار مشهد طی روزهای گذشته زده شد.

مهدی مسکنی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آمار کارگران ثبت نام کرده در نهضت ملی مسکن اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارها تاکنون ۴۶۰ هزار کارگر در سامانه ثبت نام کرده و اطلاعاتشان بارگذاری و به معاونت رفاه وزارت کار ارسال شده است.

وی ادامه داد: فرایند ثبت نام مسکن فرق می‌کند؛ افراد در سایت نهضت ملی مسکن ثبت نام اولیه را انجام می‌دهند و به ما ارسال می کنند و از طریق ما به معاونت رفاه ارسال می‌شود تا دهک بندی‌ها صورت گیرد و در قالب تعاونی‌ها ساماندهی شوند.

مسکنی افزود: کارهای زیرساختی انجام گرفته است. اساسنامه کار تعاونی‌های نهضت ملی مسکن بعد از شش ماه کار کارشناسی و اصلاح و آسیب تعاونی‌های مسکن گذشته متناسب با ظرفیت تعاونی مسکن کارگری نوشته و ابلاغ شد.

معاون وزیر تعاون در پایان از آغاز کلنگ زنی پروژه مسکن کارگری در گلبهار مشهد خبر داد و گفت: دو هفته گذشته کلنگ احداث ۲۰۰۰ واحد مسکن کارگری در گلبهار مشهد زده شد که زمینش در شهر جدید در حال آماده سازی است.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha